Urban Owl: Τα ελληνικά χειροποίητα γυαλιά θέλουν να αποφασίσεις το νέο τους σχέδιο | 0 bovary.gr
Urban Owl: Τα ελληνικά χειροποίητα γυαλιά θέλουν να αποφασίσεις το νέο τους σχέδιο | 0 bovary.gr
URBAN ΟWL

Urban Owl: Τα ελληνικά χειροποίητα γυαλιά θέλουν να αποφασίσεις το νέο τους σχέδιο


Πώς θα σου φαινόταν αν εσύ αποφάσιζες ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο γυαλιών που θα παραχθεί από την Urban Owl;

Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα διάλεγες κάτι ιδιαίτερο και εκκεντρικό ή κάτι κλασσικό και πάντα μέσα στη μόδα;

Η ευκαιρία σου δίνεται και στα χέρια σου βρίσκεται η μοίρα του επόμενου σχεδίου της Urban Owl. Η ελληνική εταιρεία χειροποίητων γυαλιών, που κάνει θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό, φέρνει το Democratizing Eyewear Style και πραγματοποιεί online ψηφοφορία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους εμάς να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας σχέδιο.

Οι CUTCUUTUR, οι Βlame Your Daze και οι ΚΕΝΟ είναι τρία ελληνικά brands που έδωσαν μορφή στην έμπνευση τους και δημιούργησαν γυαλιά με ταυτότητα. Κάθε σχέδιο αποκαλύπτει το ύφος τους, με τη μοναδικότητα να έγκειται στο ότι η κομψότητα και το απλό μπλέκεται με το σύγχρονο και το urban.

Τα τρία σχέδια βρίσκονται στην ειδική πλατφόρμα, που έχει δημιουργηθεί, με όλους εμάς να ψηφίζουμε εκείνο που φανταζόμαστε να φοράμε και δεν θέλουμε να βγάζουμε από πάνω μας. Η ψηφοφορία διαρκεί 3 εβδομάδες. Το σχέδιο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα πάρει «σάρκα και οστά» στο εργαστήριο μέσα από μια χειροποίητη διαδικασία.

Ολη η αυτή ψηφοφορία, πέρα από την ανάδειξη ενός σχεδίου, δημιουργεί ένα design lab μεταξύ των σχεδιαστών και της ομάδας της Urban Owl, προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και άνθιση της δημιουργικότητας. Οι σχεδιαστές θα μπουν στον κόσμο του σχεδίου γυαλιών, τομέα που έχει φθαρεί στην ελληνική αγορά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σχέδια:

URBAN OWL x CUTCUUTUR

Μια ομάδα αρχιτεκτόνων βρίσκεται πίσω από το brand CUTCUUTUR, που ειδικεύεται στο laser cut. Το απίθανο με το συγκεκριμένο brand είναι πως συνδυάζει εξωφρενικά σχέδια με λιτές γραμμές, δημιουργώντας μοναδικό στιλ.

«Extravagant» είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το σχέδιο γυαλιών τους.

Οι καθαρές γραμμές και το πλαίσιο του γυαλιού, προσδίδουν σε αυτό μια τολμηρή γεωμετρία, που δημιουργεί κομψότητα και εκκεντρικότητα. Ενα ζευγάρι γυαλιών που θέλει να έχει ξεχωριστή θέση στην συλλογή μας.

URBAN OWL x Blameyourdaze

Ολα γύρω από το brand Blameyourdaze έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη γυναίκα, η οποία θέλει να φορά ρούχα και αξεσουάρ που την κολακεύουν και της δίνουν δυναμική.

«Θηλυκότητα» είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το σχέδιο γυαλιών τους.

Με έμπνευση από την ρετρό σιλουέτα cat-eye, τα γυαλιά αντικατοπτρίζουν την διαχρονική θηλυκότητα. Είναι ένα μαύρο ζευγάρι που θα φορεθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας, χωρίς να έχει μόδα, στοιχείο που το κάνει αναπόσπαστο κομμάτι από κάθε γκαρνταρόμπα.

URBAN OWL x KENO

Το νέο αίμα της ελληνικής αγοράς ακούει στο «KENO», με τη μίνιμαλ αισθητική να βρίσκει χώρο στο streetstyle και την κομψότητα του sportswear.

«Το κλασσικό αλλιώς» είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το σχέδιο γυαλιών τους.

Το brand KENO έρχεται να επαναπροσδιορίσει το κλασσικό, δίνοντας του μια πιο τολμηρή και μίνιμαλ ματιά. Αυτό που δημιούργησε είναι ένα statement κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τα αξεσουάρ μας. 

Urban Owl

Αυτά τα τρία brand συναντήθηκαν χάρη στην Urban Owl. Η... κουκουβάγια του Δημήτρη Διαμαντή ήρθε να μας βάλει τα γυαλιά και να θυμίσει πως η ελληνική δημιουργικότητα ζει και επεκτείνεται.

Η ελληνική εταιρεία δημιουργεί χειροποίητα γυαλιά, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις μάρκες του εξωτερικού.

Ισα-ίσα που η Urban Owl κατάφερε να ανοίξει τα «φτερά» της και να ταξιδέψει μέχρι την Γαλλία και την Αμερική.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και είναι το βασικό χαρακτηριστικό της επιτυχίας της είναι οι φακοί της. Οι καινοτόμοι φακοί High Definition, έχουν ειδικά φίλτρα υψηλής ευκρίνειας που ενισχύουν την αντίθεση των βασικών χρωμάτων, χωρίς, όμως να τα αλλοιώνουν. Παράλληλα, προστατεύουν από όλες τις πηγές μπλε και υπεριώδους φωτός, από τον ήλιο, μέχρι τις οθόνες των tablets και υπολογιστών.

Η Urban Owl δίνει την ευκαιρία σε τρία ελληνικά brands να σχεδιάσουν τα γυαλιά που έχουν ονειρευτεί και σε όλους εμάς να δώσουμε «ζωή» σε ένα από αυτά. Ηδη από την πρώτη ημέρα ψηφοφορίας έχουν ψηφίσει 500 άτομα!

Εγώ ψήφισα το αγαπημένο μου σχέδιο, εσύ τι περιμένεις;