Τα 10 μυστικά των γυναικών που είναι πάντα... κουλ | 0 bovary.gr
Τα 10 μυστικά των γυναικών που είναι πάντα... κουλ | 0 bovary.gr
15|11|2016 14:06
SHARE
ΧΑΛΑΡΟ ΣΤΙΛ

Τα 10 μυστικά των γυναικών που είναι πάντα... κουλ


Οι γυναίκες που είναι αιώνια cool  είναι γοητευτικές και αρέσουν σε όλους.

Είναι αυτό το σπάνιο είδος της γυναίκας που είναι αβίαστα τόσο  δροσερή που δεν μπορείς να μην ζηλέψεις την γοητεία της. Τα καλά νέα είναι ότι όλες μπορούμε να γίνουμε cool ,ακολουθώντας μερικά μυστικά τους και κατανοώντας, τους λόγους που είναι τόσο χαλαρές.

1) Η γυναίκα cool διαβάζει αρκετά. Έτσι παραμένει ενημερωμένη και σε θέση να μιλήσει λίγο πολύ για όλα με ευκολία. Ένα καλό πρώτο βήμα λοιπόν είναι να είσαι καταρτισμένη σε ποικίλα  θέματα.

2) Μιλάει με το μυαλό της. Έχει άποψη και δεν φοβάται να τη μοιραστεί και να την εκφράσει.Δεν είναι αυτή που θα υποχωρήσει από μία εμπνευσμένη συζήτηση, αλλά ποτέ δεν θα την δείς να τους πάρει και πολύ στα σοβαρά.

3) Είναι θετική. Δεν διαμαρτύρεται,δεν παραπονιέται. Σίγουρα συμβαίνουν ενοχλητικά πράγματα και σε εκείνη  (όπως συμβαίνουν σε όλους), αλλά συνήθως τα αντιμετωπίζει με ηρεμία και πειθαρχία χωρίς πανικούς.


4) Έχει αυτο-επίγνωση. Η cool γυναίκα γνωρίζει τις δυνάμεις της ,καθώς και τις αδυναμίες της, τις οποίες ελαχιστοποιεί . Ξέρει να επενδύει  στα δυνατά της σημεία και να κάνει αυτοκριτική έκει που χρειάζεται.



5) Δεν ψάχνει επιβεβαίωση. Δεν την νοιάζει η επιβεβαίωση , ξέρει τι αξίζει και δεν ψάχνει απελπισμένα να της την δώσουν. Η γνώμη των άλλων την αφήνει παγερά αδιάφορη.

6) Έχει διαφορετικά χόμπι από όλους τους άλλους. Δεν ακολουθεί τις τάσεις. Επιλέγει να κάνει ένα άλλο είδος γυμναστικής απο τις υπόλοιπες, έχει πολλά ενδιαφέροντα και γεμίζει το χρόνο της ουσιαστικά με πράγματα που την ευχαριστούν .Άλλωστε οι τάσεις δεν είναι για όλους.



7) Έχει φίλους που την αγαπούν. Χτίζει ουσιαστικές σχέσεις  με τους ανθρώπους γύρω της. Προσπαθεί να κάνει τους άλλους να φαίνονται και να αισθάνονται καλά, θα γιορτάσει τα επιτεύγματά τους , θα τους αναδείξει και δεν την ενδιαφέρει να είναι το επίκεντρο της προσοχής.



8) Είναι Ζεν. Ξέρει να χειρίζεται το στρες. Σε τεταμένες καταστάσεις, μερικοί άνθρωποι φρικάρουν και όλο αυτό αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο και την διάθεση τους . Η γυναίκα cool δεν αφήνει ποτέ να την κυριέυσει  το άγχος και παραμένει  ήρεμη  και χαλαρή , παρέχοντας στον εαυτό της μια πολυπόθητη δόση ψυχραιμίας.

9) Δεν είναι ανοιχτό βιβλίο. Η cool γυναίκα δεν τα μοιράζεται όλα ,προσδίδοντας έναν αέρα μυστηρίου . Είναι φιλική και ζεστή αλλά ποτέ δεν θα καθίσεις μια νύχτα μαζί της και θα τα μάθεις όλα .Ξέρει πως κάποια πράγματα είναι μόνο για τον εαυτό της.



10) Δεν ζηλεύει ούτε αντιγράφει το στυλ κάποιας άλλης. Ξέρει τον τύπο της και επενδύει πάνω στον εαυτό της χωρίς να χρειάζεται να αντιγράφει το στυλ κάποιας άλλης. Αυτό την καθιστά μοναδική.

TAGS