Στην Bovary ισιώσαμε τα μαλλιά μας με το L'Oreal Professionel Steampod -Γιατί μας άρεσε | 0 bovary.gr
Στην Bovary ισιώσαμε τα μαλλιά μας με το L'Oreal Professionel Steampod -Γιατί μας άρεσε | 0 bovary.gr
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΛΛΙΑ

Στην Bovary ισιώσαμε τα μαλλιά μας με το L'Oreal Professionel Steampod -Γιατί μας άρεσε


Υπόθεση «Μαλλιά». Τρίχες, θα σου έλεγα πριν μερικά χρόνια. Ζήτημα που δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα, μια και το μόνο που ήξερα να κάνω, όταν τα είχα μακριά, ήταν να βάζω μπροστά τη φυσούνα και να τα κάνω κατσαρά. Μέχρι που κατέληξα ότι το αγαπημένο μου κούρεμα είναι το καρέ, ή αυτό το λίγο μακρύ bob που «δείχνει» μόνο αν τα έχεις χτενισμένα.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Το μαλλί μου, λίγο επειδή είναι ατίθασο από μόνο του, λίγο επειδή δεν ασχολήθηκα ποτέ με το κεφάλι μου, έδειχνε φριχτό. Η λύση για εμένα που σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνω κάθε εβδομάδα στο κομμωτήριο -sorry κιόλας, αλλά ποιες τα κάνουν πια αυτά;- ήταν ένα σίδερο. Καταχείμωνο, λοιπόν, ένα απόγευμα τρέχω στο κοντινότερο κατάστημα ηλεκτρονικών και αγοράζω ένα.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! Το αποτέλεσμα τραγικό. Οι τρίχες μου ναι μεν ήταν ίσιες, αλλά έδειχναν ακόμα πιο ατίθασες, ξερές, και το κεφάλι μου ήταν απλά ένα φουσκωμένο πράγμα. «Δεν το έκανες σωστά», θα μου πεις, «έπρεπε να περνάς μικρές -μικρές τούφες» και άλλα τέτοια. Ναι, καλά...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; Θέλεις να δείχνεις περιποιημένη, cool, να περπατάς και να σε κοιτάνε και αυτό δεν γίνεται αν το μαλλί σου είναι αδιάφορο. Και εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ξαφνικά πέφτει στα χέρια σου το L'Oreal Professionel Steampod.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ! Ένα σίδερο με ένα μικρό χτενάκι στην κάτω πλευρά της μίας πλάκας, που βγάζει ατμό, και με ένα -μόνο ένα- πέρασμα, ισιώνει την κάθε τούφα. 13 λεπτά τόσο χρειάστηκα την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα και το χτένισμά μου έμοιαζε σαν να βγήκα από το κομμωτήριο. Τα μαλλιά μου δεν ήταν θαμπά, αντίθετα ήταν λεία και λαμπερά.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του είναι απλή καθώς χρησιμοποιεί τον ατμό αντί της θερμότητας για να ισιώσει την τρίχα πράγμα που σημαίνει ότι δεν την ξηραίνει. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι -και αυτό προκύπτει από την εμπειρία μου- ότι ακόμα και αν έχει υγρασία, το χτένισμα καταφέρνει να διατηρηθεί και να μην φριζάρει.

Όσον αφορά στη χρήση του, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία μικρή χτένα για να περνάτε τη τούφα πριν το Steampod (θα σας διευκολύνει πολύ αν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ξεμπερδεμένα). Επίσης, όπως με κάθε σίδερο μαλλιών, προηγουμένως πρέπει να έχετε στεγνώσει καλά το κεφάλι σας.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε το γαλάκτωμα ή την κρέμα λείανσης της L'Oreal που κάνουν τα μαλλιά σας πραγματικά μεταξένια και βοηθούν να διατηρήσετε το χτένισμα ως και 3 μέρες (σε μένα όντως λειτούργησε).

Το τεστ

Και επειδή στο BOVARY, πρώτα τα ζούμε και μετά τα γράφουμε, για να αποδείξω του λόγου το αληθές έφερα το δικό μου Steampod (εγώ έχω το Brazil Fantasy) και το δοκίμασα στο φυσικό μπουκλωτό μαλλί της Ελισάβετ Δαπόντε.

H Eλισάβετ πριν...

...η Ελισάβετ μετά

 

 

Αξίζει;

Η τιμή του ξεπερνάει κατά πολύ εκείνη ενός απλού σίδερου μαλλιών. Για το δικό μου Steampod δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο κόστισε ακριβώς γιατί ήταν δώρο, σε γενική βάση όμως ξεκινά από τα 200 περίπου ευρώ.

«Αξίζει;», με ρωτούν πολλοί, με την απάντησή μου να είναι «φυσικά» καθώς αν υπολογίσεις ότι ένα ίσιωμα σε ένα κομμωτήριο κοστίζει στην καλύτερη περίπτωση 10 ευρώ, με λίγες μόνο χρήσεις τα έχει... βγάλει τα λεφτά του. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ίσιωμα στο σπίτι και πιστέψτε με αυτή η συσκευή δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιεσδήποτε άλλες χρησιμοποιούμε, πιστολάκια και άλλα σίδερα. Είναι πραγματικά κάτι τελείως διαφορετικό, που αλλάζει εντελώς τη διαδικασία «θα ισιώσω μόνη μου το μαλλί». 

Οι καινοτομίες του Steampod

  • Αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή.
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών.
  • Υψηλής τεχνολογίας αναδυόμενες κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με φυσική κίνηση.