ΕΙΣΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ;

Eίσαι καστανή; Πώς να ντυθείς για να εντυπωσιάσεις


Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να αποτελούν το σήμα κατατεθέν των αγγέλων της Victoria's Secret αλλά και γενικότερα των ομορφότερων γυναικών στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ωστόσο ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί στη μυστηριώδη σαγήνη μιας μελαχρινής, όπως η Μόνικα Μπελούτσι ή η Εύα Μέντες;

Τα σκούρα καστανά μαλλιά ενδεχομένως να θεωρείται ότι είναι σαν το κλασικό μαύρο ρούχο που ταιριάζει με όλα, για αυτό και δεν θα συναντήσετε πολύ συχνά κάποιον οδηγό σχετικά με τα χρώματα που θα τα αναδείξουν.

Ωστόσο, παίζουν ρόλο άλλοι δύο παράγοντες, που δεν είναι άλλοι από το χρώμα των ματιών και ο τόνος του δέρματος, οι οποίοι μπορούν να κάνουν αντίθεση με τα χρώματα που επιλέγετε να φορέσετε και είτε να λειτουργήσουν θετικά είτε να καταστρέψουν την εμφάνιση σας.

Από το έντονο και ζωηρό ροζ μέχρι το παστέλ κίτρινο, υπάρχουν μερικά βασικά χρώματα που θα σας χαρίζουν τη λάμψη που θέλετε και θα κάνουν κάθε σας outfit ακόμα πιο κομψό και stylish.

  • Φούξια

Τα ζωηρά χρώματα όπως για παράδειγμα το φούξια μπορούν άνετα να υποστηριχθούν από γυναίκες με σκούρα καστανά μαλλιά, ενώ μια τέτοια απόχρωση αναδεικνύει και την επιδερμίδα, αφού της χαρίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, τέτοιου είδους χρώματα είναι τολμηρά, γεγονός που σημαίνει πως χρειάζονται μια ισορροπία στο υπόλοιπο σύνολο. Τα σκούρα καφέ μαλλιά λειτουργούν ως αξεσουάρ επάνω στο ρούχο, ενώ το ξανθό θα έκανε το αποτέλεσμα να μοιάζει με ψεύτικο.

  • Σκούρο μπλε – τύπου navy

Το σκούρο αυτό μπλε χρώμα, που είναι στενά συνδεδεμένο με το βαθύ χρώμα της θάλασσας, ταιριάζει απόλυτα με το πλούσιο καστανό και έτσι προκύπτει ένας ακαταμάχητα κομψός συνδυασμός, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι πολύ ουδέτερο, αδιάφορο ή φόρμαλ.

  • Παστέλ κίτρινο

Σε αντίθεση με τις ξανθές, οι καστανές γυναίκες μπορούν άφοβα να φορέσουν το κίτρινο χρώμα, ακόμα και αν πρόκειται για τόταλ outfit, καθώς το σκούρο καφέ επιτυγχάνει την απόλυτη αντίθεση. Αξίζει να γνωρίζετε, ότι το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί και με σκούρο μακιγιάζ στα χείλη, όπως το μοβ – plum ή και με το παιχνιδιάρικο κόκκινο της φωτιάς.

  • Λευκό και κρεμ

Τα καστανά μαλλιά δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την απλότητα και το μίνιμαλ χαρακτήρα του λευκού και του κρεμ, αφού τα δυο αυτά χρώματα γίνονται καμβάς για στιλιστικά παιχνίδια, ιδιαίτερα αν είστε μαυρισμένες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

 

  • Φλογερό κόκκινο

Οι περισσότερες καστανές έχουν μερικές πινελιές του βουργουνδί στα μαλλιά τους, που φαίνονται ξεκάθαρα μόνο στο φως του ήλιου και μοιάζουν με φυσικές ανταύγειες. Το φλογερό κόκκινο μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο αυτές τις ανταύγειες, ενώ απογειώνει τη θηλυκότητα σας, διατηρώντας το σέξι αλλά κομψό χαρακτήρα του.