ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ

Ντύσου σαν την Κένταλ Τζένερ -Οι 7 κανόνες που ακολουθεί


Η Κένταλ Τζένερ μας συστήθηκε μέσα από ριάλιτι σόου και παρά την φυσική της ομορφιά, δεν μπόρεσε να γίνει αμέσως αποδεκτή από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Με το πέρασμα του χρόνου ωστόσο κατάφερε να κερδίσει όχι απλά τη δική της θέση, αλλά να γίνει ένα από τα κορυφαία it girls της γενιάς της, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Περιζήτητο μοντέλο πια, γίνεται εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, όπως η Vogue και υπογράφει συμβόλαια με τα γνωστότερα brands της αγοράς εκτινάσσοντας το κασέ της στα ύψη.

Η Κένταλ Τζένερ είναι αγαπητή από το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα το γυναικείο για ακόμη ένα λόγο: κάθε της εμφάνιση είναι μια δήλωση μόδας και αποτελεί στιλιστική πρόταση που όλες θα ήθελαν να μπορέσουν να υιοθετήσουν.

Οι φωτογράφοι υπάρχουν σχεδόν πάντοτε γύρω της, προκειμένου να την απαθανατίσουν και οι fashion experts αναλύουν τα μυστικά της.

Αν θέλετε να εμπνευστείτε από το μοναδικό στιλ της, ακολουθήστε 7 μικρά tips.

  • Ο δυναμικός συνδυασμός του σίγκαρετ παντελονιού και των παπουτσιών brogues

Μπορεί η αδερφή της, Κιμ, να αγαπάει τα ψηλοτάκουνα γοβάκια με τακούνι στιλέτο, φαίνεται όμως ότι η Κένταλ τα κρατάει μόνο για το κόκκινο χαλί και τις επίσημες εμφανίσεις της. Στις κάζουαλ καθημερινές στιγμές η νεαρή προτιμάει την άνεση.

  • Ο έρωτας για τα κροπ τοπ μπλουζάκια

Δεν γνωρίζουμε αν θέλει να έχει σε κοινή θέα τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς και αν αυτό αποτελεί βασικό της κίνητρο, αλλά τα κροπ μπλουζάκια αποτελούν must στοιχείο της γκαρνταρόμπας της για εμφανίσεις σε καφέ αλλά και επίσημες εκδηλώσεις.

  • Η σταθερή αξία του γκρι στην γκαρνταρόμπα της Κένταλ

Μάλιστα όχι απλά του γκρι χρώματος, αλλά των t-shirts σε αυτή την απόχρωση, τα οποία προτιμάει σε βόλτες, σε backstage στιγμές αλλά και όταν βρίσκεται στο front row των  catwalks. Το συγκεκριμένο t-shirt την έχουμε δει να το συνδυάζει με ένα απλό τζην, αλλά και με φούστα και γόβες για ένα σέξι look.

  • To total grey στιλ που τόλμησε να υιοθετήσει

Αν μέχρι τώρα φοβόσασταν τη μονοχρωμία στις ενδυματολογικές επιλογές σας ή τη θεωρούσατε βαρετή, η Κένταλ αποδεικνύει ότι μια εμφάνιση μπορεί να είναι κομψή ακόμα κι αν στηρίζεται σε ένα και μόνο χρώμα. Διαλέξτε το αγαπημένο σας και παίξτε με τους τόνους του και τις υφές των ρούχων.

  • Φθαρμένα τζην

Το it girl φαίνεται ότι επενδύει πολλά χρήματα σε τζην που έχουν σκίσιμο στα πόδια ή είναι φθαρμένα, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

  • Το κομψό μπλε μαντίλι που δεν αποχωρίζεται

Η ντουλάπα της μπορεί να μοιάζει με τεράστιο κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ, όμως η Κένταλ έχει ξεχωρίσει ένα από αυτά τα items και το φοράει σε πολλές από τις εξόδους της. Αν έχετε κι εσείς ένα αγαπημένο αξεσουάρ μπορείτε να το επιλέγετε συχνότερα, δίνοντας του έτσι πιο προσωπικό χαρακτήρα. 

  • Οι oversized μπλούζες που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της

Ως ένδειξη αυτοπεποίθησης αλλά και ως ένα τρικ που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, η Κένταλ φοράει συχνά oversized μπλούζες ή φούτερ με πολύ κοντά σορτς.