COVER NECK

Εξυπνο ντύσιμο: Δεν σου αρέσει ο λαιμός σου; 5 τρόποι για να τον καλύψεις


H μόδα έχει προβλέψει κάθε γυναικεία επιθυμία.

Αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό σου που δεν θεωρείς δυνατό σου σημείο, τότε υπάρχουν τρόποι όχι μόνο να το καλύψεις αλλά και να το αναδείξεις. Ο λαιμός είναι ένα σημείο «ευαίσθητο» για πολλές γυναίκες. Άλλες θεωρώντας τον γοητευτικό θέλουν να τον αναδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία, άλλες πάλι θεωρούν ότι είτε λόγω της ηλικίας τους είτε λόγω του βάρους τους δεν είναι ένα τόσο κολακευτικό τους σημείο και θέλουν να τον καλύπτουν. Υπάρχουν τρόποι να καλύψετε τα σημεία που θεωρείτε αδύναμα και μη κολακευτικά της εικόνας σας με απλά στιλιστικά τρικς που σας βγάζουν εύκολα από την δύσκολη θέση.

1ος τρόπος: Φορέστε ζιβάγκο: Τον φετινό χειμώνα ένα turtleneck είναι hot κομμάτι και μπορεί να συνδυαστεί με όλα. Θα σας κρατήσει ζεστή αλλά θα "κρύψει" εντέχνως και τον λαιμό.

 

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Jan 11, 2017 at 4:05pm PST

 

 

2oς τρόπος: Φορέστε βαθύ V: Ακολουθήστε ακριβώς τον ανάποδο δρόμο και φορέστε V.

 

 

A photo posted by Diana Z | Z HOURS (@zhours) on Apr 26, 2016 at 4:56pm PDT

3oς τρόπος: Εμφαση στον γιακά: Ο γιακάς μπορεί διακριτικά να κρύψει τον λαιμό, σηκώνοντάς τον πάνω. "Pop the collar" λοιπόν!

 

 

4ος τρόπος: Shoulder -grazing κούρεμα: Τα μαλλιά μπορούν να βοηθήσουν δραστικά! Να καλύψουν το αδύναμό σημείο, αγκαλιάζοντάς το. Ενα lob κούρεμα μπορεί να καλύψεις την ατέλεια.

 

 

 

A photo posted by @lovelifelayers on Jan 13, 2017 at 7:19am PST

 

5ος τρόπος: Ενα κασκόλ: Η πιο σίγουρη και ασφαλής επιλογή. Μπορεί να καλύψει το σημείο εύκολα και να είναι άκρως εντυπωσιακό!