Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
26|01|2017 11:29
SHARE
ΝUDE ΓΟΒΑ

To brand που πάει τις nude γόβες σε άλλο επίπεδο- Μία απόχρωση για κάθε τόνο του δέρματος


Μπορεί να πιστεύεις πως το nude είναι ένα χρώμα από μόνο του που παραπέμπει στο χρώμα του δέρματος, αλλά στην κυριολεξία το nude χρώμα είναι ακριβώς αυτό που έχεις στο δέρμα σου (και όχι ένα παρεμφερές).

Αυτή την «αδικία» σκέφτηκε ένα Βρετανικό brand και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του συλλογή με γόβες και πέδιλα, τα οποία να ταιριάζουν με κάθε απόχρωση της γυναικείας επιδερμίδας.

 

A photo posted by 10 Shades.1 Mission (@kahmune) on Jan 11, 2017 at 4:30am PST

Στόχος της δημιουργού τους, Τζαμέλα Ατσεάμπονγκ είναι ουσιαστικά κάθε γυναίκα να μην απορρίπτει τα μέχρι τώρα nude παπούτσια επειδή δεν ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδα της, αλλά να έχει ένα στην ίδια απόχρωση.

«Η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς δημιουργούν τάσεις και προϊόντα από τα οποία αποκλείονται πολλές γυναίκες και προσωπικά πιστεύω πως αυτό είναι ώρα να σταματήσει. Το brand μας, Kahmune, δεν έχει περιορισμούς. Όλες οι αποχρώσεις (δέρματος) είναι όμορφες », ανέφερε η Τζαμέλα.

 

A photo posted by 10 Shades.1 Mission (@kahmune) on Dec 30, 2016 at 8:33am PST

Έτσι, πλέον, το brand Kahmune δεν έχει ένα ή δύο αποχρώσεις που αντιπροσωπεύουν το nude, αλλά 10, έτσι ώστε οι γυναίκες με λευκή ή πιο σκούρα επιδερμίδα να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Η Τζαμέλα δεν είχε σε καμία περίπτωση στο μυαλό της να κάνει κάτι τέτοιο ή να ασχοληθεί με την μόδα, καθώς η ίδια δούλευε σε μία οικονομική εταιρία. Ωστόσο όταν αποφάσισε να ψάξει για ένα nude κραγιόν στα social media, παρατήρησε πως κάθε φορά που «γκούγκλαρε» την λέξη nude της έβγαζε το ίδιο χρώμα στο καθετί.

 

A photo posted by 10 Shades.1 Mission (@kahmune) on Dec 9, 2016 at 4:42am PST

«Όλα ήταν ή σκούρα, ή μπεζ ή κρεμ με αποτέλεσμα κανένα κραγιόν να ταιριάζει με την επιδερμίδα μου. Τα παπούτσια μου απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες που αισθάνθηκαν πως έχουν περιορισμένες επιλογές. Θέλω τα παπούτσια μου να είναι για όλες... κοντές, αδύνατες, με καμπύλες, με σκούρο ή πιο φωτεινό δέρμα... δεν έχει σημασία» ανέφερε η ίδια.

 

 

A photo posted by 10 Shades.1 Mission (@kahmune) on Nov 28, 2016 at 3:11am PST

 

Ωστόσο το βρετανικό brand δεν είναι και το μοναδικό που επιχείρησε κάτι τέτοιο, καθώς μία παρόμοια συλλογή από μπαλαρίνες είχε κυκλοφορήσει το 2016 ο οίκος Louboutin.

 

 

A photo posted by 10 Shades.1 Mission (@kahmune) on Dec 21, 2016 at 6:23am PST