Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΧΑΣΕ

SAG Awards: Η Σάλμα Χάγιεκ στα κίτρινα έκλεψε τις εντυπώσεις [εικόνες]


Με μια πολύ εντυπωσιακή, κίτρινη τουαλέτα του οίκου Gucci έκανε εμφάνιση στα SAG Awards η Σάλμα Χάγιεκ το βράδυ της Κυριακής.

H ηθοποιός φόρεσε με τον δικό της τρόπο μια δημιουργία του οίκου σε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν.

 Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που απευθύνεται σε γυναίκες που είναι δυναμικές, που αγαπούν το ethnic και boho στιλ. Χρώμα που ομολογουμένως θα μας απασχολήσει την φετινή χρονιά.

Η ηθοποιός φόρεσε την δημιουργία συνδυάζοντάς την με ένα παστέλ λουλούδι και μια κορδέλα που έδενε στη μέση, σε αντίστοιχη απόχρωση. Η Σάλμα Χάγιεκ συνδύασε την κίτρινη τουαλέτα με ένα κίτρινο clutch. Τα μαλλιά της, ανάλαφρες μπούκλες, αφημένα στους ώμους. Το αξεσουάρ που η ηθοποιός διάλεξε για την εμφάνισή της ήταν ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια. H βασίλισσα του «eclectic style» όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι fashion editors,  φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει.

Πολλές από τις παρουσίες στα Sag Awards χαρακτηρίστηκαν από ουδέτερες έως αδιάφορες. Η ηθοποιός εμπιστεύτηκε τον οίκο Gucci και η δημιουργία κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της: να κεντρίσει τα βλέμματα!