Παιδικές πετσέτες και μπουρνούζια σε μοναδικές εκπτώσεις | 0 bovary.gr
Παιδικές πετσέτες και μπουρνούζια σε μοναδικές εκπτώσεις | 0 bovary.gr
13|02|2017 14:15
SHARE
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ!

Παιδικές πετσέτες και μπουρνούζια σε μοναδικές εκπτώσεις


Φροντίδα και απαλότητα για το παιδί!

Κάντε το πλατσούρισμα του μωρού σας στο νερό ακόμα πιο διασκεδαστικό, επιλέγοντας μοναδικής ποιότητας παιδικές πετσέτες και μπουρνουζάκια γεμάτα χρώματα και σχέδια που ξυπνούν την φαντασία στους μικρούς σας ήρωες.

Πετσέτες και μπουρνούζια για κορίτσια

Τα κοριτσάκια λατρεύουν τα ζωάκια και το ροζ! Επιλέξτε τις πετσέτες SAINT CLAIR με τα κεντημένα σχέδια και την περιμετρική φάσα για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Απίστευτα απαλές και απορροφητικές, μπορούν να τυλίξουν το μωρό σας με απαλότητα και να το ζεστάνουν μέχρι να το ντύσετε.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τα παιδικά μπουρνούζια της σειράς ΤΕΡΙ VIOPROS, σε διάφορα χρώματα. Το κοριτσάκι σας θα ξετρελαθεί με την κουκούλα αρκουδάκι.

Πετσέτες και μπουρνούζια για αγόρια

Το σιέλ είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα για το μικρό σας αγοράκι. Επιλέξτε τις πετσέτες AFRICA BLUE 2 τεμαχίων, με τα χαριτωμένα ελεφαντάκια από την SAINT CLAIR. Ότι πρέπει για ένα απαλό σκέπασμα μετά το μπάνιο με μεγάλη απορροφητικότητα.

Αγοράστε με έκπτωση -40%, το μπουρνούζι με τα χαρούμενα ζωάκια και τιςκαμηλοπαρδάλεις, με ένα κλικ. Αξεπέραστη ποιότητα, μοναδικά απαλό και απορροφητικό ύφασμα από την DasHome. Θα ξετρελαθεί με τα σχέδια και τα χρώματα της πετσέτας, σίγουρα!

Πως θα κρατήσετε απαλές τις βρεφικές πετσέτες;

  • Μη ξεχνάτε να αφήνετε τις πετσέτες σας να στεγνώσουν φυσικά
  • Μετά από 3 χρήσεις, βάλτε τις στα άπλυτα
  • Αγοράστε ποιοτικές παιδικές πετσέτες και μπουρνούζια πάντα με 100% βαμβάκι

Αγοράζοντας από ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ εξασφαλίζετε άμεση εξυπηρέτηση, αποπληρωμή αν επιθυμείτε έως 6 άτοκες δόσεις, δωρεάν παράδοση στον χώρο σας όπου κι αν είστε, τηλεφωνικές παραγγελίες και πολλά άλλα προνόμια.

Ξεκινήστε τις αγορές σας, μέσα από το onlineκατάστημα, σε μία τεράστια ποικιλία από παιδικά μπουρνούζια, βρεφικές πετσέτες και πολλά άλλα λευκά είδη μωρού σε σετ ή ξεχωριστά κομμάτια. Συνθέστε την προίκα του μωρού σας με άριστη ποιότητα, σε πολύ καλές τιμές.