03|03|2017 17:20
SHARE
ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΣΤΙΛ

H Εμιλι Ρατακόφσκι πήγε το ανδρόγυνο look σε άλλο επίπεδο


Έχεις ξυπνήσει στο σπίτι του αγοριού σου, το top σου είναι λερωμένο, δεν έχεις άλλα ρούχα εκεί και σκέφτεσαι απεγνωσμένα πως θα πας έτσι στην δουλειά.

Δεν ξέρουμε αν η Εμιλι Ρατακόφσκι έπαθε το ίδιο, αλλά μας δείχνει το καλύτερο τρόπο, ώστε να είμαστε στιλάτες μόνο με ένα ανδρικό πουκάμισο.

 

 

A post shared by Emrata addicted (@myqueenisemrata) on Mar 3, 2017 at 1:54am PST

 

Το διάσημο μοντέλο παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του οίκου Isabel Marant και εμφανίστηκε έχοντας για πανωφόρι ένα ρούχο που έμοιαζε με ανδρικό πουκάμισο, αλλά δεν ήταν.

Το ανδρόγυνο look της Εμιλι Ρατακόφσκι

Έχοντας τα μανίκια και το μέγεθος ενός ανδρικού πουκάμισου, το μόνο που άλλαζε ήταν πως δεν υπήρχε γιακάς και κουμπιά παρά μόνο δύο μικροσκοπικές τιράντες για να στηρίζεται η μπλούζα και ένα βαθύ σκίσιμο στην περιοχή της κοιλιάς.

 

 

A post shared by Celebricity (@celebricity_) on Mar 3, 2017 at 2:00am PST

 

Την oversized μπλούζα συνδύασε με μία επίσης φαρδιά παντελόνα σε καφέ απόχρωση και μαύρα μποτίνια. Και παρ΄όλο που τα ρούχα παραήταν ριχτά, η ίδια είχε αφήσει την γυμνή της κοιλιά της, κάνοντας έτσι λίγο σέξι το ανδρόγυνο look.

Πως να το κάνεις κι εσύ:

Αν, λοιπόν, θέλεις να το προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα, φόρεσε το πουκάμισο του αγοριού σου, άφησε το λίγο ανοιχτό στην περιοχή της κοιλιάς σου και φόρεσε ένα τζιν.

 

 

Αν πάλι θέλεις να κρύψεις το συγκεκριμένο σημείο, τότε μην κουμπώσεις το πουκάμισο μέχρι πάνω, αλλά άφησε το λίγο ανοιχτό και «στρίψε» το προς το πλάι, για να είναι έξω ο ένας ώμος σου.

 

 

A post shared by Emrata addicted (@myqueenisemrata) on Mar 3, 2017 at 12:54am PST

 

Σε περίπτωση που σου φαίνεται ακόμη ριχτό, βάλε μία ζώνη λίγο πιο κάτω από το μπούστο και είσαι έτοιμη! Και άνετο και θηλυκό!

 

 

 

A post shared by Benoit Paris (@benoitlife) on Mar 2, 2017 at 2:26pm PST

 

 

 

A post shared by Emrata addicted (@myqueenisemrata) on Mar 2, 2017 at 9:33pm PST