O σχεδιαστής των Dolce Gabbana ευχαριστεί την Μελάνια Τραμπ που ξαναφόρεσε ρούχο του | 0 bovary.gr
O σχεδιαστής των Dolce Gabbana ευχαριστεί την Μελάνια Τραμπ που ξαναφόρεσε ρούχο του | 0 bovary.gr
05|04|2017 18:41
SHARE
«ΒΡΟΧΗ» ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

O σχεδιαστής των Dolce Gabbana ευχαριστεί την Μελάνια Τραμπ που ξαναφόρεσε ρούχο του


Οπως και την Πρωτοχρονιά, όταν η Μελάνια Τραμπ φόρεσε δημιουργία του, έτσι και τώρα που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τον τίμησε φορώντας σακάκι του, ο Stefano Gabbana πανηγύρισε για το γεγονός στα social media. 

Αυτή τη φορά η τιμή ήταν μεγαλύτερη, καθώς η Μελάνια Τραμπ επέλεξε τη δημιουργία των Dolce & Gabbana για το πρώτο της πορτραίτο στο Λευκό Οίκο. 

Οπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγη ώρα, τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε πήραν φωτιά! 

Σε αντίθεση, όμως, με την προηγούμενη φορά, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον σχεδιαστή, ως προς το ταλέντο του.

Δεν έλειψαν και εκείνοι που θέλησαν να πουν ότι η Μελάνια Τραμπ είναι η κλασική γυναίκα Dolce & Gabbana, όμορφη και έλεγκαντ. Κάποιοι θέλησαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι η κυρία Τραμπ φόρεσε σακάκι τους για το πρώτο της πορτραίτο ήταν γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. 

Φυσικά, δεν έλειψαν και εκείνοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι οι αγαπημένοι τους σχεδιαστές έντυσαν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με τους οπαδούς του σχεδιαστή από το άλλο στρατόπεδο (που τον στήριξαν για το ότι έντυσε την Μελάνια) να τον υπερασπίζονται και στα social media. Επίσης, δεν έλειψαν και οι απειλές ότι θα τον μποϊκοτάρουν... 
 

 

Υπενθυμίζεται ότι όταν τον Ιανουάριο η Μελάνια Τραμπ είχε φορέσει τη δημιουργία των Dolce & Gabbana είχαν... κράξει άγρια τον σχεδιαστή. «Γιατί να καυχιέσαι που το μισό αυτού του απαίσιου ζευγαριού φοράει τα ρούχα σου;», «Νόμιζα πως είστε ένα brand που αντιπροσωπεύει την κλάση και την αξιοπρέπεια», έγραφαν τότε, ενώ αρκετοί ορκίζονταν ότι δεν θα ξαναγοράσουν ρούχα του οίκου. Ηταν η περίοδος που είχε ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των σχεδιαστών καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αρνούνταν να ντύσουν την Πρώτη Κυρία για την ορκωμοσία του συζύγου της.