CHOPARD
CHOPARD
07|04|2017 13:23
SHARE
ΡΙΑΝΑ

Η Ριάνα σχεδιάζει κοσμήματα υψηλής αισθητικής για τον οίκο Chopard


Το όνομά της μπαίνει πολύ συχνά πλέον στις λίστες των Fashion Week χάρη στις συνεργασίες της με την Puma και τον Manolo Blahnik.

Από σήμερα όμως, η Ριάνα θα γίνει γνωστή και για άλλη μια συνεργασία. Αυτή με τον οίκο Chopard, για τον οποίο ανέλαβε να σχεδιάσει δύο σύλλογές κοσμημάτων. 

«Πάντα ήμουν ερωτευμένη με τα εξαίσια κοσμήματα του οίκου Chopard, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι συνεργάζομαι μαζί του», είπε η Ριάνα «Ήταν μια απίστευτη διαδικασία και έμαθα τόσα πολλά. Ανυπομονώ να δείτε τις συλλογές». 

Η 29χρονη ποπ σταρ συνεργάστηκε στενά με την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chopard Καρολίν Σοφέλ για να σχεδιάσει κομμάτια που «συνδυάζουν την αστική κομψότητα με την κλασική γοητεία». 

Oι δύο συλλογές είναι εμπνευσμένες από το νησί της Ριάνα, «τους καταπράσινους κήπους των Μπαρμπέιντος και την ενέργεια του καρναβαλιού», σύμφωνα με το δελτίο τύπου του οίκου.

Η πρώτη συλλογή περιέχει μίνιμαλ, γεωμετρικά κομμάτια από χρυσό 18 καρατίων που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Ιούνιο, με προπαραγγελίες από τώρα στο chopard.com.

Η δεύτερη συλλογή, θα κάνει ντεμπούτο τον Μάιο του 2017, στο πλαίσιο της 70ης επετείου του Φεστιβάλ Καννών.