UGG
UGG
UGG

H νέα καλοκαιρινή συλλογή της UGG μας θέλει να περπατάμε στα πούπουλα


Ζήσε την ανεμελιά με καλιφορνέζικη διάθεση. Το καλοκαίρι δεν μπαίνει σε νόρμες, ούτε και τα πόδια μας. Η νέα συλλογή της UGG μας κακομαθαίνει και φέτος.

Με έντονα χρώματα στην παλέτα της, μαλακά υλικά, ανεπιτήδευτο street-sport styling καθώς και πρωτότυπες τεχνικές λεπτομέρειες και ξεχωριστό σχεδιασμό.

Το νέο μέλος της οικογένειας των Classic boots, η Classic mini Unlined, εξελίσσει το εμβληματικό DNA της UGG® μέσα από μία νέα πολύ ελαφριά εκδοχή, αφοδράριστη, από πολύ μαλακό και ανθεκτικό σουέντ περφορέ δέρμα, ιδανική για τις Ανοιξιάτικες μέρες και όχι μόνο.

H συλλογή των sneakers συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, προσφέροντας στις γυναίκες την άνετη πολυτέλεια του στυλ της UGG®, με νέα σχέδια για όλη την ημέρα. Το περφορέ εύκαμπτο δέρμα του μοντέλου Tye αγκαλιάζει το πόδι σαν δεύτερο δέρμα ενώ η ελαφριά και ελαστική εσωτερική του σόλα, ακολουθεί μοναδικά την athleisure τάση της σεζόν.

Τα sandals UGG® λανσάρονται ξανά σε νέα υλικά και χρώματα. Συνδυάζοντας τη μοναδική άνεση της εσωτερικής σόλας Imprint™ με “αφρό μνήμης”, με την υψηλής ποιότητας ελαστική εξωτερική σόλα Treadlite™ -δύο καινοτομίες της UGG®- τα σχέδια Kari και Delanay προσφέρουν μία κλασσική αξία στο sporty σχεδιασμό.

Φωτογραφίες UGG