instagram/lovelypepa
instagram/lovelypepa
AΛΕΞΑΝΤΡΑ ΠΕΡΕΙΡΑ

Το 2ο νυφικό της fashion blogger Αλεξάντρα Περέιρα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από το 1ο


Κάθε ημέρα από τη ζωή της γνωστής fashion blogger Αλεξάντρα Περέιρα -lovelypepa για τους φαν της στο Instagram- είναι λαμπερή και γεμάτη πολυτέλεια, όμως τα... νυφικά που έχει φορέσει τον τελευταίο χρόνο θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Αλεξάντρα παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της στο Λίβανο και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες που μοιράστηκε, αλλά κυρίως το νυφικό της, έκαναν τους ακολούθους της στο Instagram να ξετρελαθούν. Η εντυπωσιακή δημιουργία του ισπανικού οίκου Santos Costura ήταν ένας ονειρεμένος συνδυασμός λεπτού και δροσερού υφάσματος με λαμπερά πετράδια, τα οποία κοσμούσαν το πάνω και το πίσω μέρος του φορέματος. Το αιθέριο φόρεμα έκρυβε ακόμη μία έκπληξη, αφού το πίσω μέρος αποκάλυπτε την καλλίγραμμη πλάτη της blogger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έναν σχεδόν χρόνο μετά, η Lovely Pepa έκλεψε και πάλι την παράσταση ποζάροντας με μία νέα δημιουργία του Santos Costuro, μόνο που αυτή τη φορά κινήθηκε σε ένα ακόμη πιο ρομαντικό αλλά αναγεννησιακό πλαίσιο για τη φωτογράφηση. Από το κομψό νυφικό δεν έλειπε το κεντημένο με λευκά φύλλα αραχνοΰφαντο κομμάτι ενώ από τη μέση και κάτω το φόρεμα στόλιζαν ολόλευκα πούπουλα.