ΣΤΙΛΑΤΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

10 επιλογές για να είσαι στιλάτη στην εκκλησία το Πάσχα (και μετά)


Μπορεί τα Χριστούγεννα να ήσουν στα μαγαζιά με τις ώρες προκειμένου να βρεις το τέλειο, αστραφτερό ρούχο που θα σε κάνει να λάμπεις στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα το Πάσχα θα δυσκολευτείς περισσότερο για να διαλέξεις τι θα βάλεις.

Λίγο ο ανοιξιάτικος καιρός, λίγο το αεράκι (ειδικά αν είσαι στο χωριό) και λίγο το ότι δεν έχεις προλάβει να «κατεβάσεις» τα καλοκαιρινά, αλλά δεν θέλεις να βάλεις και χειμωνιάτικά... θα σε κάνουν να στέκεσαι μπροστά στην γκαρνταρόμπα σου και να μην ξέρεις τι να φορέσεις. Αυστηρό, girly, chic ή λιγο πιο σέξι στιλ;  

Οι επιλογές είναι κυρίως δύο. Ή θα κινηθείς σε πιο safe χρώματα και συνδυασμούς, όπως το all time classic μαύρο (ή ακόμη καλύτερα το «παιχνίδι» του black & white), ή θα επενδύσεις σε ένα φανταχτερό, λίγο ανοιξιάτικο κομμάτι (με επικρατέστερα το κόκκινο χρώμα ή το floral).

Πάρε μία ιδέα από τις παρακάτω προτάσεις και κλέψε την παράσταση στην εκκλησία και μετά στην βραδινή έξοδο.

Σικ και safe

Πουά

 

 

Ανοιξιάτικο, κλασικό μοτίβο, ταιριάζει με τα πάντα και με κόκκινα αξεσουάρ.

Aσπρόμαυρο

 

 

Ένα μαύρο μπλουζάκι και μία λευκή φούστα (ή το αντίθετο) είναι σούπερ επιλογή, αν δεν θέλεις να ασχοληθείς πολύ με το πασχαλιάτικο outfit σου.

Μαύρη ολόσωμη φόρμα

 

 

Για σικ εμφάνιση, χωρίς να σπάσεις το κεφάλι σου για το τι ταιριάζει με τι... μία ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική. Προτίμησε μία μια διαφάνειες που θα κάνει ακόμη πιο βραδινό στο σύνολό. Αν θέλεις να δώσεις μία πιο νεανική νότα στο outfit, δώσε βάση στα παπούτσια και προτίμησε χρώμα!

  • Βελούδο

 

 

 

 

 

 

Ένα velvet μπλουζάκι είναι ιδανικό για σένα που θέλεις κάτι διαφορετικό, αλλά που να συνδυάζεται με τα ρούχα της ντουλάπας σου. 

  • Διαχρονικό μαύρο φόρεμα

 

 

 

 

 

Το ρούχο που σε βγάζει κατευθείαν από κάθε δύσκολη απόφαση. Απλά προτίμησε να βάλεις ένα πανωφόρι σε άλλο χρώμα, όπως το nude. Επίσης παίξε με το μήκος του φορέματος, καθώς το midi είναι της μόδας και μην ξεχάσεις να τελειοποιήσεις το look σου με κοσμήματα.

  • Ρίγες

 

 

 

 

 

Το all time classic print που μπορεί να φορεθεί σε φόρεμα ή κοστούμι. 

 

Χρωματιστό, girly

 

  • Kόκκινο φόρεμα

 

 

Είναι το χρώμα των ημερών, είναι τάση και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη όποια το φορέσει, Ένα κόκκινο δαντελωτό φόρεμα είναι μία καλή επιλογή για σένα που θέλεις κάτι πιο «αυστηρό». Πάντως μην ξεχνάς πως και το κόκκινο σακάκι-παντελόνι είναι της μόδας, το οποίο φορίεται πρωί- βράδυ.

  • Φλοράλ

 

Αν δεν θέλεις να το παρακάνεις φορώντας ένα λουλουδένιο φόρεμα, τότε προτίμησε μία απλή μπλούζα με φιόγκο στον λαιμό. Συνδύασε την με μία μονόχρωμη (και καλύτερη μαύρη) φούστα ή ένα απλό παντελόνι.

  • Σκούρο πράσινο/ Xακί

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης και είναι μία καλή επιλογή για σένα που θέλεις να φορέσεις κάτι το... εναλλακτικό. Μην ξεχάσεις πως το χακί χρώμα ταιριάζει πολύ με τα χρυσά κοσμήματα.