17|04|2017 21:15
SHARE
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚ

6 μικρές αλλαγές που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην ανοιξιάτικη εμφάνισή σου


Μπορεί ημερολογιακά να βρισκόμαστε στην άνοιξη, ωστόσο η εμφάνισή σου ίσως να κουβαλά ακόμα χειμωνιάτικα στοιχεία λόγω της αστάθειας του καιρού.

Τι κι αν φοράμε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα ή ένα ανοιξιάτικο τοπ. Αν τα συνδυάζουμε ακόμα με χειμερινά παπούτσια, αν το πανωφόρι μας είναι μαύρο, αν η τσάντα μας είναι χειμερινή, τότε η εμφάνισή μας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανοιξιάτικη.

Με μικρές αλλαγές, μπορούμε να αναβαθμίσουμε την εμφάνισή μας την άνοιξη χωρίς να μπερδεύουμε τις εποχές μεταξύ τους με τους συνδυασμούς μας.

Δεν φτάνουν μόνο τα ρούχα για να χαρακτηρίσουν ανοιξιάτικη την εμφάνισή μας, αλλά κυρίως όλα όσα τη συνοδεύουν (παπούτσια, γυαλιά, τσάντα, πανωφόρι).

Ακολουθούν 6 μικρές αλλαγές που μπορούν να αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη εμφάνισή σου.

1) Γυαλιά Ηλίου, πιο ανοιχτόχρωμα: Ενα από τα βασικά αξεσουάρ. Ενα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα γυαλιά αμέσως θα φωτίσει το πρόσωπό σου την άνοιξη. 

 

 

2) Το πανωφόρι αλλάζει: Ενα ανοιξιάτικο φόρεμα ή σύνολο χρειάζεται ένα ελαφρύ, ανοιχτόχρωμο παλτό και όχι μαύρο ή γκρι. Πες ναι στο λευκο και στις παστέλ αποχρώσεις. 

 

 

 

 

 

 

 

3) Tσάντα crossbody: H άνοιξη δεν αγαπά τις πολύ μεγάλες τσάντες. Αν φοράς ανοιξιάτικα κομμάτια, πιο κομψό θα ήταν να συνοδεύονται πχ. ένα crossbody τσαντάκι. Αφήνει τα χέρια ελεύθερα και δίνει στιλ. 

 

 

4) Ανοιχτόχρωμο παντελόνι: Η άνοιξη αγαπά το τζιν, το λευκό και μπεζ παντελόνι και όχι ένα μαύρο παντελόνι με βαρύ ύφασμα. 

 

 

 

5) Roll neck: Οχι στα μάλλινα (επειδή μπορεί να κρυώνεις λίγο το πρωί), ναι σε ένα ζιβάγκο με λεπτή ύφασμη που μπορείς να το συνδυάσεις με ένα τζάκετ. 

 

6) Το παπούτσι να έχει χρώμα...: Ενα βασικό στοιχείο που επηρεάζει όλη την εμφάνισή σου. Δώσε χρώμα στο παπούτσι και μην επιμένεις σε μαύρα μποτάκια ή μπότες την άνοιξη.