Η DIESEL συνεργάζεται με την Ναόμι Κάμπελ και βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου | 0 bovary.gr
Η DIESEL συνεργάζεται με την Ναόμι Κάμπελ και βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου | 0 bovary.gr
21|04|2017 09:44
SHARE
DIESEL

Η DIESEL συνεργάζεται με την Ναόμι Κάμπελ και βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου


Ισχύς εν τη ενώσει για καλό σκοπό. Η Diesel και η μαύρη γαζέλα των catwalk Ναόμι Κάμπελ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται «Παιδιά στην καρδιά».

H νέα συλλογή με τίτλο «Child at heart» έχει στόχο να αφυπνήσει τους ενήλικες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης σε όλο το κόσμο, εκφράζοντας ένα οικουμενικό μήνυμα ανθρωπιάς.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής το brand, Νicola Formichetti ανέφερε χαρακτηριστικά στη βρετανική Vogue ότι τα σχέδια των κομματιών- T-Shirts και φούτερ με κουκούλα είναι ζωγραφισμένα από παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται τα κεντρικά γραφεία της Diesel στην Ιταλία. Τα έσοδα από την καμπάνια θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος της Nαόμι Κάμπελ, «Fashion for Relief» που έχει συνεργασία με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις οι οποίες δρουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα παιδιά άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν σύμβολα αγάπης (όπως είναι η καρδιά και η πασχαλίτσα). Ο ενθουσιασμός τους, έκδηλος. Η Ναόμι Κάμπελ δήλωσε ότι το πρότζεκτ θα παράσχει υποστήριξη και θα αποτελέσει αρωγή στα παιδιά-πρόσφυγες.

 

Η συνεργασία γεννήθηκε όταν η Campbell απένειμε στον ιδιοκτήτη της Diesel και πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Only The Brave, Ρέντσο Ρόσο «Βραβείο Θάρρους» το 2015 και του πρότεινε να συνεργαστούν για καλό σκοπό.

«Τα παιδιά του σήμερα είναι το μέλλον μας και με την πρωτοβουλία Child at Heart στηρίζονται τα παιδιά που έχουν ανάγκη και δίνεται ένα χέρι βοήθειας σε αυτά που μένουν πίσω. Περισσότερο από ποτέ, θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι η αγάπη και η συντροφικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας κοινωνίας, στην οποία όλοι θέλουμε να ζούμε και του μέλλοντος που όλοι αξίζουμε» υπογράμμισε ο Ρέντσο Ρόσο.

Μια συλλογή με μια τρυφερή ματιά στον κόσμο...

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 20, 2017 at 1:50am PDT

 

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 19, 2017 at 6:32am PDT

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 19, 2017 at 3:31am PDT

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 18, 2017 at 6:10am PDT

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 18, 2017 at 6:06am PDT

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 17, 2017 at 9:31am PDT

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 17, 2017 at 6:02am PDT

 

 

 

A post shared by Diesel (@diesel) on Apr 17, 2017 at 2:48am PDT