Η Κέιτι Πέρι με Comme des Garçons στο εξώφυλλο της Vogue | 0 bovary.gr
Η Κέιτι Πέρι με Comme des Garçons στο εξώφυλλο της Vogue | 0 bovary.gr
24|04|2017 22:01
SHARE
ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Η Κέιτι Πέρι με Comme des Garçons στο εξώφυλλο της Vogue


Με ρούχα-έργα τέχνης πόζαρε η Κέιτι Πέρι για τη Vogue. Περιπλανώμενη σε μια γειτονιά του Mπρούκλιν, την Red Hood, φορά κομμάτια που δίνουν άλλη διάσταση στην αισθητική.

Μεταμορφώνεται και αποκαλύπτει τα πολλά «πρόσωπά» της, ξετυλίγοντας πτυχές της προσωπικότητάς της.

Η Κέιτι Πέρι ποζάρει με Comme de garcons. Σε κάθε σόου του οίκου η πασαρέλα γίνεται πάντα ένα σταυροδρόμι ιδεών, ένα τόπος συνάντησης του παρόντος και του μέλλοντος μέσα από δημιουργίες υψηλής αισθητικής που αναγεννούν τις τάσεις της μόδας σε μια δημιουργική συνύπαρξη. Η σχεδιάστρια του οίκου, Rei Kawakubo, αναζητά συνεχώς την αυθεντικότητα και την πρωτοπορία και οι δημιουργίες παίρνουν κοινωνικοπολιτική διάσταση.

 

 

Θεατρικές αναφορές, digital prints, εκκεντρικότητα. Κομμάτια- πρόκληση για τη βιομηχανία της μόδας.«Η μόδα είναι μια γλώσσα. Είναι η αφήγηση μιας ιστορίας » δηλώνει η Κέιτι Πέρι.

«Είναι ένας χαμαιλέων» δηλώνει για εκείνη ο φωτογράφος Mert Alas. «Σαν μια ξανθιά που έχει βγει από ταινία του Χίτσκοκ».

Η Κέιτι Πέρι στη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων και για το ζήτημα της εκπαίδευσης: «Οι σπουδές μου δεν ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα. Η εκπαίδευσή μου άρχισε στα 20 χρόνια μου και έχω τόσα πολλά να μάθω ακόμα».

Δεν κρύβει το πόσο την επηρέασαν οι Queen στον τρόπο που βλέπει τον κόσμο: «Μου έδωσαν την πρώτη προοπτική μου για τον κόσμο. Ενιωσα τόσο ελεύθερη όταν τους άκουγα. Μια ονειρική επεξήγηση του πώς να ζω».

Το τεύχος της Vogue είναι αφιερωμένο στο Μet Gala που την 1η Μαίου θα τιμήσει την Comme des Garçons και την σχεδιάστρια, Rei Kawakubo.