ERES
ERES
ERES

Εres: Μαγιό με σικάτες λεπτομέρειες για εμφανίσεις στην παραλία με... γαλλικό αέρα!


Γεωμετρικά σχέδια, ποπ χρώματα, θηλυκές γραμμές τα τρία χαρακτηριστικά των μαγιό Eres που και φέτος παραμένουν πιστά στο μινιμαλιστικό και σοφιστικέ DNA τους και ξεχωρίζουν για το κλασικό, διαχρονικό τους στιλ.

Τα Eres είναι τα μαγιό εκείνα που θά κάνουν κάθε γυναίκα που τα φορά να μοιάζει κομψή και σικάτη με αυτόν τον... αβίαστο γαλλικό τρόπο που καθεμιά μας αναζητά. 

Γαλλικά από το...DNA τους, τα Eres συνεχίζουν και σήμερα τη φιλοσοφία του ιδρυτή τους για μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο μέσα από τις γραμμές τους και τα υφάσματά τους. 

Και η φετινή συλλογή της Eres το καταφέρνει από τη μια με τα θηλυκά μαγιό με τις σικάτες λεπτομέρειες όπως τους κρίκους και τις ζώνες και από την άλλη με τα γεωμετρικά σχέδια, χωρίς σε καμία περίπτωση να καταφεύγουν στην υπερβολή. 

Από τα μπικίνι μέχρι τα σοφιστικέ one-pieces, η Eres Swim σίγουρα θα κάνει κάθε γυναίκα που θα την επιλέξει να ξεχωρίσει. 
 

ERES
ERES

Από τα one-pieces κομμάτια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα πιο θηλυκά και στα πιο αθλητικά. Τα μεν πρώτα χαρακτηρίζονται από τα βαθιά ντεκολτέ, την τονισμένη μέση και τις ζώνες, ενώ δεν λείπουν και τα ιδιαίτερα σικάτα στράπλες. Από την άλλη, τα λίγο πιο σπορ one-pieces χαρακτηρίζονται από τις ιδιαίτερες πλάτες και τις παιχνιδιάρικες τιράντες. 

ERES

ERES

Τα μπικίνι ξεχωρίζουν για τις μίνιμαλ γραμμές τους, ενώ κάποια από αυτά «κοσμούν» κρίκοι χαρίζοντας ιδιαίτερο στιλ. 

ERES

Από τη συλλογή δεν λείπουν και τα high waist κομμάτια, για vintage σικ λουκ. 

ERES

Και επειδή μια εμφάνιση στην παραλία δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη με ένα μαγιό, η Eres δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει και τη δική της, πολλά υποσχόμενη, συλλογή beachwear. 

Και εδώ η μίνιμαλ αισθητική κυριαρχεί σε κάθε είδους κομμάτι: Από τις ολόσωμες φόρμες, ως τα παρεό, τις τουνίκ και τα κιμονό, τα Eres beachwear αποτελούν αδιαμφισβήτητα την πιο hot επιλογή για το νησί. 

ERES

Τέλος, από τη συλλογή δεν λείπουν και όλα τα αξεσουάρ παραλίας, δηλαδή οι πετσέτες, τα σανδάλια, τα καπέλα και οι τσάντες που σκοπό έχουν να ολοκληρώσουν κάθε σου λουκ με στιλ. 

ERES

Φυσικά τα μαγιό Eres και φέτος είναι κατασκευασμένα από υπέρλαφρα υφάσματα μοναδικού στιλ αλλά και... άκρως πρακτικά: Μαλακά, άνετα γίνονται ένα με το δέρμα και στεγνώνουν πριν καν το καταλάβεις. 

ERES – ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

  • ERES ATHENS

Βουκουρεστίου 6, TK 105 64
Τηλ: (+30) 210 3211103

  • ERES - SHOP IN SHOP

Κολοκοτρώνη 6, Κηυισιά, ΤΚ 145 62
Τηλ: (+30) 210 8016458

  • Οne-pieces κομμάτια

ERES

ERES

 

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

 

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

  • Μπικίνι

ERES

ERES

 

ERES

ERESERES

ERES

ERESERES

ERES

ERES

 

  • Τα εκπληκτικά beachwear

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES

ERES