Γαλλίδα σχεδιάστρια αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που φοράς και σε μεγαλώνει | 0 bovary.gr
Γαλλίδα σχεδιάστρια αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που φοράς και σε μεγαλώνει | 0 bovary.gr
18|05|2017 20:16
SHARE
ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Γαλλίδα σχεδιάστρια αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που φοράς και σε μεγαλώνει


Στα 59 της χρόνια, η Γαλλίδα σχεδιάστρια και μοντέλο, Ινές ντε λα Φρενσάνζ παραδίδει μαθήματα στιλ.

Η γυναίκα για εκείνη μεγαλώνει, μόνο όταν μεγαλώσει η ψυχή της και παραδοθεί αμαχητί στο χρόνο. Στο πρόσφατο βιβλίο της «Τhe Parisian Chic Look Book: Tι πρέπει να φορέσω σήμερα;» δίνει συμβουλές και αποκαλύπτει τιπς για καθημερινό, φινετσάτο ντύσιμο.

Υπάρχουν στιλιστικές επιλογές που ναι μεν, μπορεί να είναι κομψές, ωστόσο έχουν την τάση να προσθέτουν χρόνια.

Για την Iνές ντε Λα Φρεσάνζ υπάρχει ένας κανόνας που κάνει τη γυναίκα να δείχνει πάντα νεανική. «Oταν είσαι 50 ή 60 ετών, δεν θες να δείχνεις... όσο είσαι, αλλά δεν θες να δείχνεις και σαν έφηβη. Κάποιες φορές παρατηρώ γυναίκες που είναι σαν εμένα, αλλά δεν έχουν ιδέα από νεανικά μαγαζιά για να αγοράσουν ένα απλό T- Shirt. Ξέρουν μόνο τα ακριβά μαγαζιά με σοφιστικέ επιλογές. Αλλά αν φοράς πάντα επώνυμα, σοφιστικέ και αυστηρής γραμμής ρούχα, θα δείχνεις μεγαλύτερη».

Για την Ινές ντε λα Φρενσάνζ, ο χρυσός κανόνας ντυσίματος για μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας είναι το «mix n’ match»: δηλαδή ο συνδυασμός ρούχων casual και formal για να υπάρχει ισορροπία και το ντύσιμο να μην δείχνει αυστηρό. Πχ. Μπορεί μια γυναίκα να φορέσει φόρεμα με ένα «απρόβλεπτο» παπούτσι όπως το sneaker