Shutterstock
Shutterstock
#SWSETAKALOKAIRINA

Μόλις βρήκα το μοναδικό προϊόν που θα φοράω πάνω μου όλο το καλοκαίρι


Με το αγαπημένο μου καφτάνι να στέκεται σε μια στοίβα από ρούχα που δε μπορώ πια να φορέσω, κατάλαβα ότι το να «κατεβάσω» τα καλοκαιρινά μου Κυριακή βράδυ ήταν μεγάλο λάθος.

Κάπως έτσι η εβδομάδα ξεκινά με έναν μακρύ απολογισμό. Μπροστά μου περνούν όλες οι υπέροχες στιγμές από την περσινή 10ήμερη απόδραση της παρέας στις Μικρές Κυκλάδες. Βουτιές, παιχνίδια στο νερό, ατελείωτες ώρες στον ήλιο, πάρτι δίπλα στο κύμα. Σχεδόν νιώθω τη γεύση της αλμύρας στα μαλλιά, οταν  ο αέρας τα έφερνε στα χείλη μου... Κάθε υπέροχη στιγμή χαραγμένη στη μνήμη μου...και όπως φαίνεται και στα αγαπημένα μου ρούχα, αφού οι λεκέδες από το αντηλιακό θα μου θυμίζουν για πάντα πόσο όμορφα πέρασα #not.

Ξυπνάω απότομα από την ονειροπόληση και το μάτι μου πέφτει πάλι στον λεκέ. Ανοίγω γρήγορα τον υπολογιστή και γκουγκλάρω τη φράση «πώς θα βγάλω τους λεκέδες από αντηλιακό». Πέφτω πάνω σε δεκάδες αποτελέσματα που μου συνιστούν να βάλω σε νέες περιπέτειες τα ρούχα που καταστράφηκαν. Βάλτε λεμόνι...προσθέστε ξύδι... (ναι, και λίγο τόνικ, και έτοιμο το κοκτέιλ). Οχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Εγώ θέλω δραστικές λύσεις. 

 

Shutterstock
Shutterstock

Συνεχίζω την αναζήτηση. Δεν θα αφήσω την εβδομάδα μου να χαλάσει. Ο πόλεμος με τους λεκέδες από αντηλιακό μόλις ξεκίνησε! Σκέφτομαι ότι το φετινό μου καλοκαίρι θέλω να το περάσω χωρίς άγχος...και πριν ολοκληρώσω τη σκέψη μου, πέφτω πάνω σε μια γνώριμη, αλλά ταυτόχρονα βελτιωμένη εικόνα. Τα αντηλιακά της NIVEA, με προστασία κατά των λεκέδων. Νιώθω την καρδιά μου να χτυπά. Λες να είναι τόσο απλό;

Κλείνω τον υπολογιστή και ξεκινώ τη στοχευμένη βόλτα μου στην αγορά. Στο ράφι με τα NIVEA Sun στέκεται υπερήφανα το 30άρι μου. Ο δείκτης είναι ό,τι πρέπει για το όχι και τόσο λευκό δέρμα μου. Το παίρνω και κατευθύνομαι στο ταμείο. Πληρώνω και πριν ξαναβγώ στον ήλιο, αποφασίζω να κάνω το crash test. Αν μη τι άλλο, φέτος θα φοράω το αντηλιακό μου με όποιο ρούχο θέλω. Και μάλιστα από το πρωί.

Η απαλή παχύρρευστη υφή του είναι σαν απαλό χάδι στο δέρμα μου. Απλώνω (πολύ εύκολα) το αντηλιακό στα δυο μου χέρια. Νιώθω από τα πρώτα δευτερόλεπτα μια βαθιά ενυδάτωση και αυτόματα με κυριεύει ένα αίσθημα ευχαρίστησης. Το υπέροχο άρωμα του NIVEA Sun, κάνει κάποιους περαστικούς να γυρίσουν. Φοράω το αγαπημένο μου λευκό Off The Shoulder, και σε κάθε βήμα νιώθω όλο και πιο σίγουρη. «Μονιμότητα μόνο στις σχέσεις, όχι στους λεκέδες» σκέφτομαι «πνίγοντας» ένα επαναστατικό γελάκι. Τα ρούχα μου δεν θα ξαναταλαιπωρηθούν στην πρόπλυση. Κάθε «ατύχημα» θα εξαφανίζεται με μία μόνο πλύση. Στόχος επετεύχθη!

Επιστρέφω στο σπίτι για να μοιραστώ τα νέα με τις κολλητές μου. Πριν όμως θέλω να μάθω περισσότερα για το αντηλιακό που ήρθε για να σώσει τις διακοπές μου...Ανοίγω ξανά τον υπολογιστή και διαβάζω:

 «Μετά από 6 χρόνια ερευνών και 9 πατέντες, η NIVEA φέρνει μία πραγματική επανάσταση στην αγορά αντηλιακών. Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά τη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία. Η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο. Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζετε συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, για να μην λερώσει κάποιο αγαπημένο σας ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει».

Αν λοιπόν άνοιξες κι εσύ τον υπολογιστή για να δεις πώς θα σώσεις τα καλοκαιρινά, μάλλον θα χάρηκες που «έπεσες» πάνω μου.

Σ ευχαριστούμε NIVEA!