Bardot trend! Oλη η θηλυκότητα της Μπριζίτ Μπαρντό σε ένα φόρεμα | 0 bovary.gr
Bardot trend! Oλη η θηλυκότητα της Μπριζίτ Μπαρντό σε ένα φόρεμα | 0 bovary.gr
04|06|2017 22:00
SHARE
BARDOT TREND

Bardot trend! Oλη η θηλυκότητα της Μπριζίτ Μπαρντό σε ένα φόρεμα


Το «φαινόμενο» Βrigitte Bardot έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του και στον κόσμο της μόδας. Η θηλυκότητα, το σεξ απίλ και η γοητεία της παραδίδουν ακόμα μαθήματα.

Bardot trend. Eτσι ορίζεται η τάση που η ίδια ανέδειξε τονίζοντας δύο σημεία του γυναικείου σώματος που χωρίς προσπάθεια μαγνητίζουν: τον λαιμό και τους ώμους. 

O ιστορικός ενδυμάτων James Laver (1899 – 1975) πρότεινε την δεκαετία του 30’ την τάση που θα έδινε έμφαση σε ερωτογενείς ζώνες του σώματος. Έτσι, για παράδειγμα αν μια γυναίκα φορούσε μια μπλούζα με ακάλυπτους τους ώμους και τον λαιμό, το ενδιαφέρον θα εστιαζόταν εκεί. Αν φορούσε μια μίνι φούστα, την προσοχή θα τραβούσαν τα πόδια και ούτω καθεξής.

 

A post shared by FRNCH (@frnch_officiel) on Jun 2, 2017 at 9:56am PDT

H φετινή σεζόν αγαπά σημεία του σώματος, ακάλυπτα. Η Brigitte Bardot μπορεί να θεωρηθεί ως "πρέσβειρα" του off-the shoulder trend. Το φετινό καλοκαίρι η τάση που η Brigitte Bardot αγάπησε είναι σε πρώτο πλάνο και έχει το όνομά της. 

Το Bardot trend κολακεύει κάθε τύπο σώματος. Αγκαλιάζει τις καμπύλες και τονίζει το στήθος. Δεν προκαλεί. Με διακριτικότητα, αφήνει την γυναίκεια θηλυκότητα να μιλήσει από μόνη της, χωρίς υπερβολές.

 

 

 

A post shared by Eighth of April (@eighthofapril) on May 26, 2017 at 3:33pm PDT

 

 

 

 

A post shared by Nēde Boutique (@nedeboutique) on Jun 3, 2017 at 2:59pm PDT

 

 

 

A post shared by Brand Attic (@brandattic) on Jun 8, 2016 at 12:03pm PDT