φούξια cut out ολόσωμο μαγιό MAAN, attica
φούξια cut out ολόσωμο μαγιό MAAN, attica
ATTICA

5 Hotter than summer Holiday styles: Βρες τον τύπο σου αυτό το καλοκαίρι


Οι διακοπές δίνουν σε κάθε γυναίκα απόλυτη ελευθερία να είναι ο εαυτός της και να αναδείξει τον τύπο της παραμένοντας stylish από την πλαζ ως το beach bar. 

Ο δρόμος για την παραλία και φέτος το καλοκαίρι περνάει από το attica, όπου έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε την προσωπική σας capsule γκαρνταρόμπα των διακοπών μένοντας πιστή στο ιδανικό για τον τύπο σας καλοκαιρινό στυλ. Ανακαλύψτε το τέλειο μαγιό, συνδυάστε το με ανάλαφρα beachwear κομμάτια και τα σωστά αξεσουάρ παραλίας, από ιδιαίτερες carry all τσάντες μέχρι statement πετσέτες, συνθέστε το απόλυτο beach look.

Το attica συγκεντρώνει τα top κομμάτια των πιο ενημερωμένων swimwear brands και σας προσκαλεί να υιοθετήσετε μια από τις πέντε κορυφαίες τάσεις της σεζόν, αυτήν που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας!

  • Cool pool

Αν οι αποδράσεις στο νησί είναι ακόμα αρκετές ημέρες μακριά, οι πισίνες της πόλης είναι η πιο εύκολα προσβάσιμη εναλλακτική για δροσιστικές βουτιές σε pool chic διάθεση, που μπορεί να αναδειχθεί και μέσα από ένα κομψό look.

Ενα cut out μαγιό με την υπογραφή της MAAN by Marilena Andreadis, attica ή ένα '70s ύφους ολόσωμο με ασορτί σορτς Μ Missoni, attica. ταιριάζει χωρίς κόπο με την αφράτη Sea Leopard πετσέτα θαλάσσης του brand Sun of a beach, attica που αποτελεί το φετινό σας fashion statement. 

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το νούμερο ένα αξεσουάρ που θα μονοπωλήσει το timeline σας, το διασκεδαστικό φουσκωτό Rose Gold Flamingo Sunny LIfe, attica. 

Όταν ο ήλιος αρχίσει πια να πέφτει, το δροσερό playsuit της MAAN, attica θα σας συνοδεύσει sto pool bar για παγωμένο κοκτέιλ με την παρέα σας και απολαυστικό summer in the city.

  • Sailing

Ο άνεμος είναι πηγή ενέργειας και θα ανοίξει και φέτος τα πανιά σας. Αρμενίστε στο απέραντο μπλε με άψογο navy στυλ.

Συνδυάστε το Ted Baker, attica ολόσωμο μαγιό αλλά και το Melissa Odabash, attica στράπλες μπικίνι σας με το preppy ασπρόμαυρο playsuit της ΜΑΑΝ, attica .

 

 

H ριγέ τσάντα θαλάσσης Paolita, attica θα συμπληρώσει ιδανικά το sailing chic look σας.

 ριγέ τσάντα θαλάσσης Paolita, attica
ριγέ τσάντα θαλάσσης Paolita, attica
  • Surf babe

Το να δαμάζουν το big wave είναι για τα δυναμικά κορίτσια μια πρόκληση που ιντριγκάρει το beach style τους, που είναι αθλητικό αλλά σέξι. Ένα τρίγωνο δετό μαγιό Banana Moon, attica ή ένα sporty tribal ολόσωμο Dsquared2, attica θα σας χαρίσει αέρα καλιφορνέζας surfer. Το body με μανίκι We Are Handsome, attica εξασφαλίζει άνεση κινήσεων αλλά και την αντιανεμική προστασία που χρειάζεστε στα θαλάσσια σπορ.

 

 

  •  Happy hippy 

Το ανέμελο στυλ αποτελεί για μια ακόμη χρονιά ισχυρή τάση στην καλοκαιρινή μόδα. To αισθησιακό bandeau bikini με εκρηκτικά φλοράλ που μοιάζουν με κεντήματα του brand Banana Moon, attica και το εμπριμέ τρίγωνο Ted Baker, attica σε φίνες αποχρώσεις του πανσέ και της λεβάντας είναι τα μαγιό που θα μονοπωλήσουν τις μέρες σας στη θάλασσα.

To ανάλαφρο καφτάνι με τιρκουάζ κεντημένες λεπτομέρειες και την υπογραφή του brand Melissa Odabash, attica θα δώσει τον απόλυτο boho chic τόνο.

  • Tropical

Αρωμα καρύδας και μάνγκο φέρνουν στο νου τα φωτεινά και έντονα μοτίβα με έμπνευση από τους Τροπικούς. Τα διασκεδαστικά τουκάν στην πετσέτα Pina Colada Yellow και την carry all τσάντα της Sun of a beach, attica, συνδυάζονται τόσο με το tribal floral μπικίνι Bananamoon, attica όσο και με το wild print ενός ολόσωμου We Are Handsome, attica.  

Tο feather inspired καφτάνι της Gottex, attica  είναι το day-to-night φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις στη θάλασσα, τη βόλτα ή το δείπνο.