Greek Salad Sandals: Τα μίνιμαλ σανδάλια που δημιουργήθηκαν λόγω μίας χωριάτικης (σαλάτας) | 0 bovary.gr
Greek Salad Sandals: Τα μίνιμαλ σανδάλια που δημιουργήθηκαν λόγω μίας χωριάτικης (σαλάτας) | 0 bovary.gr
GREEK SALAD SANDALS

Greek Salad Sandals: Τα μίνιμαλ σανδάλια που δημιουργήθηκαν λόγω μίας χωριάτικης (σαλάτας)


Η Χριστίνα Λάτση είναι από νησί, αγαπά το καλοκαίρι και ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Πάρος. Έτσι μία ζεστή μέρα εκεί που απολάμβανε την χωριάτικη σαλάτα της σε ένα από τα πιο όμορφα τοπία του νησιού είχε μία μοναδική έμπνευση... να δημιουργήσει τα δικά της χειροποίητα σανδάλια.

Η ιδέα μεγάλωσε και η δημιουργός αποφάσισε να φτιάξει το δικό της brand, με το όνομα Greek Salad Sandals, το οποίο αγαπήθηκε αμέσως.

Μίνιμαλ σχέδια, χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα, καλή ποιότητα και το εμφανές ελληνικό στοιχείο είναι μερικοί από τους λόγους που τα Greek Salad Sandals έγιναν αμέσως επιτυχημένα.

Η Χριστίνα Λάτση μίλησε στη Bovary για τις δημιουργίες της και πως αυτές κάνουν θραύση ακόμη και εν καιρό κρίσης.

Αναφέροντας αρχικά πως η εταιρία της δραστηριοποιούνταν εξ΄αρχής σε αντιπροσωπείες ξένων οικείων γυναικείων υποδημάτων, η ίδια δεν βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εντελώς πρωτόγνωρο γι΄ αυτήν χώρο.

Παρ΄όλο που το brand ξεκίνησε εν μέσω καιρού κρίσης, η Χριστίνα δεν πτοήθηκε μιας και όπως είπε «η αγάπη γι΄αυτό που κάνεις, η έμπνευση και η δημιουργία είναι το αντίδοτο που σε κρατά ζωντανό ακόμη και τώρα».

Κρόσσια, σχέδια που φέρνουν κάτι από τον Μινωικό πολιτισμό, το γνωστό στρογγυλό μάτι και οι πλεξούδες είναι μερικά από τα σχέδια στα σανδάλια που θυμίζουν Ελλάδα, μέσα όμως από την easychic ματιά της σχεδιάστριας.

Βέβαια, τα Greek Salad Sandals δεν ξεχνούν και τις απαιτήσεις που έχουμε εμείς οι  Ελληνίδες ως προς την ποιότητα και την πρωτοτυπία την οποία και αναζητούμε παντού και πάντα.

«Η Ελληνίδα δίνει έμφαση σε όλα, το ψάχνει αρκετά και απαιτεί ένα προϊόν που έχει σωστή ισορροπία ποιότητας με την τιμή που θα το προμηθευτεί», ανέφερε η κ. Λάτση, αναφέροντας πως αυτή την ισορροπία προσπάθησε να διατηρήσει και στο δικό της brand.

Ωστόσο, τα Greek Salad Sandals δεν έχουν «κλέψει» μόνο τις καρδιές των Ελληνίδων, αλλά και των Ευρωπαίων, μιας και ήδη έχουν γίνει κάποιες πολύ επιτυχημένες συνεργασίες στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

«Εχουμε καταφέρει να έχουμε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες στην Ευρώπη. Πρόσφατα ξεκινήσαμε συνεργασία σε Αμερική και Αυστραλία και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Είναι το έναυσμα για μια καλή και δημιουργική συνέχεια».

Όσον αφορά το μέλλον...; «Αν δεν υπάρχου όνειρα και στόχοι τότε δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον» αναφέρει η Χριστίνα Λάτση, η οποία όπως μας αποκάλυψε σκέφτεται από τώρα σχέδια για την επόμενη της κολεξιόν, πάντα από μία αισιόδοξη και θετική μάτια... εμπνευσμένη πάντα από τα καλοκαίρια στην Ελλάδα.

Βρείτε τα Greek Salad Sandals στις πιο hot βιτρίνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και στα social media για να διαλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο.

 

Instagram: greeksaladsandals

Facebook: Greek Salad Sandals