Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σου  | 0 bovary.gr
Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σου | 0 bovary.gr
19|06|2017 14:48
SHARE
TOMMY HILFIGER

Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σου


Υπάρχουν μερικές γυναίκες που όταν κυκλοφορούν στο δρόμο απλώς δεν γίνεται να μην τις προσέξεις. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η επιβλητικότητα τους σπάνια πηγάζει μόνο από την ομορφιά τους. Κυρίως προέρχεται όσο από τον «αέρα» που έχουν, από την αίσθηση αυτοκυριαρχίας που σου δίνουν και, το σημαντικότερο απ’ όλα, από το στιλ τους που φωνάζει «αυτοπεποίθηση». 

Αυτές τις γυναίκες πάντα τις θαύμαζα. Τις θεωρώ κάτι σαν πλάσματα από έναν άλλο πλανήτη του οποίου οι γυναίκες είναι ανεπιτήδευτα λαμπερές και έχουν την αίσθηση της κομψότητας και του στιλ εγεγγραμμένη στα γονίδια τους. Μια από αυτές είναι η φίλη μου η Κλειώ, η οποία είναι λες και γεννήθηκε για να δημιουργεί σύνολα που κλέβουν την παράσταση.  

Στην τελευταία μας συνάντηση, παρόλο που φορούσε το πιο απλό, λευκό καλοκαιρινό φόρεμα του κόσμου, έμοιαζε με πρωταγωνίστρια σε ταινία της δεκαετίας του ‘60. Γιατί; Επειδή το είχε συνδυάσει με τα σωστά αξεσουάρ. 
 

«Tommy Hilfiger», μου είπε με νάζι όταν με έπιασε να κοιτάζω με βλέμα «Πάλι ψώνισες;» την τσάντα και τα παπούτσια της. «Πώς, πού, πότε; Λέγε», τη ρωτάω για να μάθω όλες τις λεπτομέρειες. 
Όπως μου εξήγησε η φετινή συλλογή Spring/Summer 2017 Footwear & Bags, Summer of love, της εταιρείας Tommy Hilfiger αποτελείται από αξεσουάρ που εμπνέονται από τη χαρά, την αισιοδοξία και την ελευθερία της δεκαετίας του 1960 και συνδυάζουν το στιλ εκείνης της εποχής με το σύγχρονο design. Το αποτέλεσμα είναι μερικά από τα πιο όμορφα και stylish αξεσουάρ και παπούτσια που έχετε δει ποτέ. 

Την επόμενη ημέρα, αποφασίζω να δω από κοντά τη περίφημη συλλογή και δοκιμάζω τα κομμάτια που μου κάνουν κλικ. Κάθε ένα από τα παπούτσια και τις τσάντες που βλέπω στο κατάστημα είναι σαν μικρό έργο τέχνης που έχει σχεδιαστεί ακριβώς για τις γυναίκες που θαυμάζω. Αυτές που ξεχωρίζουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 


Φεύγω από το μαγαζί με μια υπέροχη τσάντα, ένα πλατύγυρο καπέλο και loafers τα οποία, ήδη, έχω φανταστεί πώς θα τα φορέσω στις διακοπές και όχι μόνο. Μαζί μου έχω ένα πανέμορφο ζευγάρι παπούτσια το οποίο φοράω επί τόπου. Περπατώντας, μάλιστα, πάνω στις καινούριες μου πλατφόρμες, πιάνω τον εαυτό μου να εντυπωσιάζεται με το είδωλο μου σε έναν καθρέφτη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για μια άλλη. Η υπέρκομψη γυναίκα που αντίκρισα ήμουν εγώ! 

Ανακαλύψτε την Tommy Hilfiger συλλογή στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

tommy.com