Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά | 0 bovary.gr
Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά | 0 bovary.gr
18|06|2017 10:15
SHARE
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά


Οι τάσεις στα παντελόνια του 2017 είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Με επιρροές από τα 70s, τα 80s και τα 90s τα παντελόνια φέτος έχουν την πρωτοτυπία στο τελείωμά τους και μπορούν να ταιριάξουν στο στιλ κάθε γυναίκας.

Μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να μας κάνει να στρεφόμαστε περισσότερο στα φορέματα και τις αέρινες φούστες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, ωστόσο τα παντελόνια, ήταν, είναι και θα είναι η αποθέωση της άνεσης για τις πρωινές (και όχι μόνο) εμφανίσεις μας στην πόλη.

Τα wide leg pants, τα παντελόνια με το φαρδύ τελείωμα είναι μια από τις τοπ τάσεις του 2017. Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού είναι αυτό και είναι… ριγέ, μιας και αυτό το print βλέπουμε ότι κυριαρχεί στις εμφανίσεις των bloggers.

Οι ρίγες είναι το κυρίαρχο print του καλοκαιριού. Είναι πληθωρικές, χρωματιστές, τολμηρές. Σε τέτοιο βαθμό που τα στυλιστικά ατοπήματα καραδοκούν –πείτε μας πώς θα συμπεριφερθείτε σε ένα ριγωτό total look για παράδειγμα- με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την εμφάνισή σας. Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες που μακραίνουν και αδυνατίζουν τη σιλουέτα δημιουργώντας ένα παιχνίδι με τις διαστάσεις προς όφελός σας. 

 

 

 

A post shared by MISS YAZ (@missyaz_) on Jun 14, 2017 at 1:32pm PDT

 

 

A post shared by Diyora Beta (@diyora_beta) on May 18, 2017 at 9:03pm PDT

 

 

A post shared by ELEGANT FASHION (@elegantffashion) on May 6, 2017 at 6:27am PDT

 

 

A post shared by Pali Casual Wear (@pali.co) on Nov 23, 2016 at 3:05am PST

 

 

A post shared by @_iire.ag on Aug 18, 2016 at 3:39am PDT