Splashnews
Splashnews
03|07|2017 16:42
SHARE
OΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

Τα πολύ σικ παπούτσια της Ολίβια Παλέρμο ετοιμάζονται να γίνουν sold out


Η Ολίβια Παλέρμο έχει αυτό το μαγικό ραβδάκι το οποίο ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός...κοινώς sold out.

Από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, τσάντες και γυαλιά, η διάσημη blogger και σχεδιάστρια, έχει κάνει δεκάδες προϊόντα μόδας να ξεπουλήσουν σε λίγες ώρες. Μία μόνο εμφάνισή της μπορεί να δώσει απίστευτη ώθηση σε ένα ρούχο ή ένα παπούτσι, αφού οι εκατομμύρια πιστοί ακόλουθοί της αναμένουν ευλαβικά κάθε της ποστ. 

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τις τελευταίες εμφανίσεις της Παλέρμο, η οποία μας θύμισε όλους τους λόγους που αγαπάμε τα παπούτσια του Jimmy Choo. 

Η Ιταλίδα fashion blogger, εμφανίστηκε (ξανά και ξανά) με ένα αγαπημένο της κομμάτι από τη συλλογή του Jimmy Choo, το οποίο μας σύστησε αρχικά το 2015.

Πρόκειται για το πολύ σικ φλατ Gala, ένα από τα πιο διάσημα σχέδια του Μαλαισιανού σχεδιαστή, με μυτερό τελείωμα και μαύρο φιόγκο.

Getty
Getty

Το συγκεκριμένο φλατ, εκτός του ότι πάει με όλα, φοριέται ασταμάτητα από το πρωί έως αργά το βράδυ γι’ αυτό και θεωρείται ως μία μικρή επένδυση. 

Τα παπούτσια Gala του Jimmy Choo  κοστίζουν 475 ευρώ και είναι διαθέσιμα μόνο σε μαύρο καθώς το nude και το λευκό είναι sold out.