H συγκλονιστική Haute Joaillerie collection του οίκου Chopard στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι | 0 bovary.gr
H συγκλονιστική Haute Joaillerie collection του οίκου Chopard στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι | 0 bovary.gr
12|07|2017 09:30
SHARE
CHOPARD

H συγκλονιστική Haute Joaillerie collection του οίκου Chopard στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι


Δυο εξαιρετικά ταλαντούχες γυναίκες ένωσαν την αγάπη τους για το δημιουργικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική και δημιούργησαν ένα πραγματικό αριστούργημα, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η Caroline Scheufele, Co-President του οίκου Chopard και η Κινέζα σχεδιάστρια μόδας Guo Pei in συγκλονίζουν τους λάτρεις των κοσμημάτων με τη μοναδική High Jewellery συλλογή Silk Road Collection.

Οι γραμμές και η κίνηση, η αρχιτεκτονική και το φως, οι λεπτομέρειες και η μεγαλοπρέπεια είναι οι βασικές αρχές της High Jewellery και Couture καλλιτεχνικής δημιουργίας, την οποία τόσο η Caroline Scheufele, όσο και η Guo Pei υπηρέτησαν στον ύψιστο βαθμό.

Μαζί, δημιούργησαν μια κοινή συλλογή με πρωτοποριακό πνεύμα, στην οποία τα κοσμήματα και τα ενδύματα συναντιούνται και «παντρεύονται» με σκοπό να γεννηθούν μερικά πραγματικά εξαιρετικά κομμάτια – έργα τέχνης.

Οι δύο γυναίκες μοιράζονται μια εγγενή αίσθηση της παράδοσης που ενώνεται με τη σύγχρονη εποχή και εμπνέονται από τις εκπληκτικές ομορφιές της φύσης, εκφράζοντας την ευαισθησία τους μέσα από τις απεριόριστα ποιητικές δημιουργίες τους.

Η Chopard θέτει το σκηνικό για τα πιο πολυτελή πετράδια της και με τη σειρά της αποτελεί έμπνευση για τα πιο extravagant φορέματα.

Με οδηγό τη διαρκή αναζήτηση της τελειότητας και την προσδοκία της για τη μεγαλοπρέπεια, η Caroline Scheufele έδωσε πνοή σε μια μεγάλη, πολυτελή συλλογή κοσμημάτων υψηλής αισθητικής , την οποία ενέταξε μέσα σε μια ονειρική εικόνα της Ασίας, όπου υπέροχα χρώματα, τα αρώματα πολυτέλειας και τα υφάσματα «πλέκουν» το μαγικό τους ξόρκι.

Η Guo Pei συνέχισε τη δημιουργική περιπέτεια, βάζοντας τα μοναδικά αυτά κοσμήματα σε ένα ταξίδι στον δικό της κόσμο, αυτόν της μόδας, δημιουργώντας μια Couture συλλογή προσαρμοσμένη στα ίδια υψηλά πρότυπα. Ενα λαμπερό αφιέρωμα στη χάρη και την κίνηση που φέρνουν τα κοσμήματα στη ζωή - και στο αγαπημένο της πεδίο έκφρασης, όπου φωτίζει τις γυναίκες και αποκαλύπτει την τέλεια πινελιά της κομψότητας τους.

TAGS