Στιλάτη από το πρωί -Προτάσεις για να απογειώσεις το casual look | 0 bovary.gr
Στιλάτη από το πρωί -Προτάσεις για να απογειώσεις το casual look | 0 bovary.gr
13|07|2017 08:53
SHARE
TO CASUAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ

Στιλάτη από το πρωί -Προτάσεις για να απογειώσεις το casual look


Casual εμφάνιση ίσον άνεση και άνεση ίσον ευχαρίστηση.

Οι διαδρομές μιας γυναίκας στην πόλη γίνονται απολαυστικές όταν νιώθει όμορφα με την εμφάνισή της. Στην εκκίνηση της ημέρας ο διαθέσιμος χρόνος είναι ελάχιστος και το άγχος για να τα προλάβουμε όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα που σαφώς μπορεί να οδηγήσει σε στιλιστικά ατοπήματα. Τα it girls επιμένουν ότι ο χρύσος κανόνας για μια εμφάνιση που συνδυάζει άνεση και στιλ είναι να ξέρεις τι σου ταιριάζει.

Μια total casual εμφάνιση μπορεί να μην είναι βαρετή αν έχει γίνει «έξυπνος» συνδυασμός. Οι fashion editors μιλούν για τον κανόνα “+1” στην εμφάνισή μας.

Αν βασικά, casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας συνδυαστούν με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, παπούτσι ή τζάκετ δημιουργείται μια απρόσμενα stylish εμφάνιση. Oι καθημερινές μας εμφανίσεις αποκτούν ενδιαφέρον αν δημιουργήσουμε με ευελιξία συνδυασμούς που μας κάνουν να νιώθουμε καλά.

Τα it girls μπορούν να συνδυάσουν ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα μαζί με sneakers, μια pencil φούστα με ένα T-Shirt και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Το μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι να βάλουμε αυστηρές «ταμπέλες» στα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να μην διευρύνουμε τις δυνατότητές τους.

Aκολουθούν casual στιλάτες εμφανίσεις από διάσημα It Girls.

1) Ενα φόρεμα σε έντονο χρώμα συνδυάζεται με sneakers και basket bag

 

 

 

2) Ενα κιμονό και ένα rope συνδυάζεται με Τ-Shirt και skinny jeans 

 

 

3) Μια pencil φούστα συνδυασμένη με graphic tee και slides 

 

 

 

 

 

4) Oversized ρούχα 

 

 

5) Φαρδιά παντελόνα και T-Shirt 

 

6) Ενα Shirt dress συνδυασμένο με jean