H Σιένα Μίλερ φόρεσε τα απόλυτα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού | 0 bovary.gr
H Σιένα Μίλερ φόρεσε τα απόλυτα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού | 0 bovary.gr
21|07|2017 15:18
SHARE
ΜΑΧ ΜΑRA

H Σιένα Μίλερ φόρεσε τα απόλυτα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού


Αν υπάρχει κάτι για το οποίο η Σιένα Μίλερ ξεχωρίζει από χιλιόμετρα, τότε αυτό είναι το στιλ της. 

Αυτή τη στιγμή και μέχρι το τέλος Ιουλίου διεξάγεται στην Αγγλία ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις παγκοσμίως, το Wimbledon. Πολλοί σελέμπριτις έχουν τιμήσει το στάδιο με την παρουσία τους για να παρακολουθήσουν αγώνες στους οποίους εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις. Ανάμεσα τους και η Σιένα Μίλερ. 

Η γυναίκα που δεν είναι απλώς στη μόδα, αλλά ένα βήμα μπροστά από αυτή, πρόσφατα, παρευρέθηκε στον τελικό αντρών του τουρνουά για να δει τον Roger Federer να αγωνίζεται και με την εμφάνιση της σκόρπισε στιλ σε όλο το στάδιο. 

Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο φόρεμα σε nude, γήινη απόχρωση και λευκές χαμηλοτάκουνες γόβες.  

Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση και απογείωσε το casual chic λουκ της ήταν τα Max Mara γυαλιά ηλίου της τα οποία ανέβασε και στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

 

Πρόκειται για τα Max Mara Prism IV. Το must σχέδιο από την καλοκαιρινή συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου Max Mara έχει κοκκάλινο σκελετό ενώ οι φακοί του είναι 100% άθραυστοι και παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία κατά των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB και χάρη στο σχήμα πεταλούδα θα χαρίσει απαράμιλλο στιλ σε κάθε σας εμφάνιση. Όπως ακριβώς και στη Σιένα Μίλερ.