Στη Μύκονο η ολοκαίνουργια μπουτίκ του οίκου Eres -Μαγιό με γαλλική φινέτσα! | 0 bovary.gr
Στη Μύκονο η ολοκαίνουργια μπουτίκ του οίκου Eres -Μαγιό με γαλλική φινέτσα! | 0 bovary.gr
26|07|2017 18:01
SHARE
ERES

Στη Μύκονο η ολοκαίνουργια μπουτίκ του οίκου Eres -Μαγιό με γαλλική φινέτσα!


Ενα νέο, δεύτερο, άκρως ιδιαίτερο και άκρως καλοκαιρινό, σημείο πώλησης αποκτά στην Ελλάδα ο γαλλικός οίκος μαγιό και εσωρούχων πολυτελείας, ΕRES

ΕRES και στη Μύκονο πλέον, λοιπόν. 

Τρία χρόνια μετά το άνοιγμα της μπουτίκ στην Αθήνα (στον αριθμό 6 της οδού Βουκουρεστίου), ο οίκος ERES ανοίγει τις πύλες του και στη Μύκονο σε μια ολοκαίνουργια μπουτίκ στο πολυτελές Nammos Village και αποκτά το 58ο κατάστημα λιανικής στον κόσμο. 

Ετσι, πλέον τα μαγιό ΕRES που ξεχωρίζουν για το κλασικό και διαχρονικό τους στιλ και  συγκεκριμένα η ιδιαίτερη φετινή συλλογή με τα γεωμετρικά σχέδια, τα ποπ χρώματα και τις άκρως θηλυκές γραμμές θα διατίθενται στο ολοκαίνουργιο κατάστημα του γαλλικού οίκου σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Μεσογείου. Φυσικά στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Μυκόνο διατίθεται και η συλλογή εσωρούχων του οίκου ERES Aνοιξη-Καλοκαίρι 2017. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξεχωριστά μαγιό και εσώρουχα ERES πωλούνται σε έναν εξίσου ξεχωριστό χώρο, καθώς το 135 τ.μ. κατάστημα της Μυκόνου αποτελεί ένα μείγμα κομψότητας και απλότητας, εμπεριέχοντας παράλληλα ένα νέο και μοναδικό concept στησίματος. Η αρχιτεκτονική του, εμπνευσμένη από καλοκαιρινά τοπία και παραλίες, συνδυάζει μοντέρνα και φυσικά συστατικά, όπως το σχοινί και ο χαλκός.

Μια κομψή, φωτεινή ατμόσφαιρα, που τονίζει τα χρώματα της καλοκαιρινής κολεξιόν του οίκου ERES!