Splashnews
Splashnews
30|07|2017 09:43
SHARE
ΑΣΧΗΜΟΜΟΡΦΑ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φοράει αυτά τα άνετα παπούτσια για πάνω από 10 χρόνια -Και δεν είναι Μανόλο


Στο Sex & the Sity, η Κάρι Μπράντσο κατά κόσμο Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, υπερασπίστηκε με πάθος το «δικαίωμα της γυναίκας στα παπούτσια».

Τώρα φαίνεται ότι η ηθοποιός συνεχίζει, προστατεύοντας το δικαίωμα της γυναίκας σε άνετα παπούτσια - ακόμα κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι άσχημα.

Την πρώτη φορά την είδαν να τα φοράει όταν επέστρεφε στη Νέα Υόρκη μετά από σύντομες διακοπές στα Χάμπτονς. Ηταν ένα ζευγάρι ξύλινα σουηδικά σανδάλια.  Τότε ο Μανόλο Μπλάνικ δεν είχε ακόμη μπει στην καθημερινή της ρουτίνα.

Τα εν λόγω παπούτσια είναι τα Σουηδικά Hasbeens Kringlan. Με βάση τα ξύλινα υποδήματα της δεκαετίας του '70, το brand αποτελεί ορόσημο στη μόδα της Στοκχόλμης, με τις επανεκδόσεις το 2006.
 

Οι γυναίκες αγαπούν αυτά τα παπούτσια για την ευκολία στο περπάτημα (τα φαρδιά τακούνια έρχονται σε τρία διαφορετικά ύψη) που τα καθιστά ιδανικά για μεγάλα ταξίδια αλλά και για τις επιλογές χρωμάτων.

Τα πέδιλα έχουν λατρέψει και άλλες σταρ όπως η Ναόμι Γουάτς και η Σιένα Μίλερ.

Ενώ μερικοί μπορεί να αναφέρουν τα σανδάλια σαν «άσχημόμορφα», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει κάνει το δικό της statement.  Το φθινόπωρο φορούσε μια πιο ζεστή εκδοχή των σουηδικών Hasbeens με καλσόν στο αεροδρόμιο. Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα σουηδικά Hasbeens που χρονολογούνται από το 2008.