Brioni
Brioni
ΡΟΛΟΣ - ΕΚΠΛΗΞΗ

Anthony Hopkins: Μοντέλο για την καμπάνια του οίκου Brioni


Ο Άντονι Χόπκινς είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που ξέρει πώς να μαγνητίζει το κοινό με καθετί που κάνει. Και φέτος κερδίζει την προσοχή μας με διαφορετικό τρόπο: ως πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Brioni για την φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη συλλογή.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Γκρέγκορι Χάρις. Η καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Χόπκινς ακολουθεί αυτή του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο οποίος είχε επίσης φωτογραφηθεί από τον Χάρις για τις διαφημίσεις της ανοιξιάτικης σεζόν.

Στην καμπάνια ο ηθοποιός ποζάρει με ευκολία, κοιτάζοντας την κάμερα με αυτοπεποίθηση και φορώντας ρούχα του οίκου από την προσωπική του γκαρνταρόμπα, όπως ένα κασμιρένιο πόλο και ένα μαντήλι.

 

Το μότο του οίκου Brioni είναι «Ντύνουμε Θρύλους από το 1945» και οι αψεγάδιαστες φωτογραφίες με τον Άντονι Χόπκινς υπογραμμίζουν την εμπειρία του οίκου στα ποιοτικά και καλοραμμένα ρούχα.

Τον περασμένο μήνα ο Χόπκινς φόρεσε Brioni στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Transformers: The Last Knight» στο Σικάγο. Στην ταινία ο Ουαλός ηθοποιός υποδύεται τον Άγγλο Λόρδο Sir Edmund Burton.

 

 

Η νέα καμπάνια θα κυκλοφορήσει πρώτα σε billboards σε Ρώμη, Μιλάνο και Πεκίνο την 1η Σεπτεμβρίου και μετά θα δημοσιευτεί σε έντυπα μέσα σε Ιαπωνία, Γερμανία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο όπως τα: Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung και Nikkei Business Publications

Η συνεργασία με τον Χόπκινς επισφραγίζει την άμεση σύνδεση του οίκου με το Χόλιγουντ, από το ντύσιμο των κινηματογραφικών Τζέιμς Μποντ μέχρι την επιμέλεια του στυλ ηθοποιών όπως οι Ντένζελ Ουάσινγκτον , Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κίτον και Γουίλ Σμιθ.