Nicholas Kirkwood x Bulgari/ Courtesy
Nicholas Kirkwood x Bulgari/ Courtesy
02|08|2017 13:01
SHARE
ΝΙCHOLAS KIRKWOOD & BULGARI

O Nicholas Kirkwood σχεδιάζει τσάντες για τον οίκο Βulgari


Ο Nicholas Kirkwood ξέρει να ντύνει τα γυναικεία πόδια με φινέτσα και οι γυναίκες υποκλίνονται στο ταλέντο του.

Αυτή τη φορά, ο δημιουργός (στις επαγγελματικές του αποσκεύες έχει συνεργασίες με τους οίκους Erdem, Roksanda και Peter Pilotto) δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Σχεδιάζει για πρώτη φορά γυναικείες τσάντες για λογαριασμό του οίκου Bulgari. Ο Nicholas Kirkwood μεταφέρει το δικό του αισθητικό σύμπαν στη συνεργασία του με τον ιταλικό οίκο και το αποτέλεσμα γοητεύει.

O ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει ότι του δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να εργαστεί σε ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο και να διευρύνει τις συνεργασίες του.

Πηγή έμπνευσής του το μοτίβο «Sepenti Forever» του οίκου. Το συγκεκριμένο σχέδιο αποκτά νέα, αισθητική πνοή με την υπογραφή του σχεδιαστή.

«Θα ήθελα να διευρύνω το πεδίο στο οποίo δημιουργώ». H capsule collection θα είναι διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου και θα διατίθεται στο Net-a-Porter, Saks Fifth Avenue, στα καταστήματα Bulgari και στην μπουτίκ του Nicholas Kirkwood στο Λονδίνο, όπως αναφέρει το businessoffashion.com. Το κόστος της τσάντας κυμαίνεται πάνω από 1.990 λίρες (περίπου 2.600 δολάρια).

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Φωτογραφίες: Nicholas Kirkwood x Bulgari/ Courtesy