Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
29|08|2017 10:30
SHARE
CARGO PANTS

Cargo pants: Eσύ θα (ξανα)φορούσες το παντελόνι που αγαπήθηκε στα 00's;


Η μόδα επιτρέπει πια με άνεση να κάνουμε ένα mix n’ match ανδρικής και γυναικείας γκαρνταρόμπας και κομμάτια που ήταν κατεξοχήν συνδεδεμένα με την ανδρική ένδυση πλέον έχουν εισβάλλει στις καθημερινές εμφανίσεις (όλη την ημέρα).

Η μόδα προστάζει άνεση, οι πιο φαρδιές γραμμές είναι η τελευταία λέξη της μόδας και το ανδρόγυνο look, επίσης. Ενα παντελόνι που ήταν πάντα συνδεδεμένο με την ανδρική ένδυση, γίνεται μια trendy πρόταση για τη σεζόν που έρχεται.

Ενα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την απογευματινή μας βόλτα, -με τοπ, με Τ-Shirt, με blazer, με jacket- δίνοντας cool διάσταση στην εμφάνισή μας.

Σταρ του εξωτερικού το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις και το συνδυάζουν με ευελιξία. Ηδη από τα τέλη της δεκαετίας του 90’ τα cargo pants εισέβαλαν για τα καλά στην γυναικεία γκαρνταρόμπα και στη βιομηχανία του θεάματος (χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Jennifer Lopez και των μελών του συγκροτήματος Destiny’s Child που τα είχαν επιλέξει για εμφανίσεις τους σε βίντεοκλιπ και σε συναυλίες).

Τα cargo pants, βέβαια, δεν χαρακτηρίζονται ομόφωνα ως κολακευτικά όταν ο γυναικείος σωματότυπος δεν μπορεί να τα υποστηρίζει, ιδιαιτέρως όταν είναι αρκετά φαρδιά. 

Εσύ θα (ξανα)φορούσες αυτό το παντελόνι που κάποτε αγαπήθηκε και συνδέθηκε με cool, νεανικές εμφανίσεις;