Η Chopard πρωταγωνίστρια στην Τελετή Εναρξης του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας 2017 | 0 bovary.gr
Η Chopard πρωταγωνίστρια στην Τελετή Εναρξης του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας 2017 | 0 bovary.gr
01|09|2017 11:29
SHARE
CHOPARD

Η Chopard πρωταγωνίστρια στην Τελετή Εναρξης του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας 2017


Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2017 είναι γεγονός.

Η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας άνοιξε την Τετάρτη 30 Αυγούστου με το «Downsizing», το νέο φιλμ του Αλεξάντερ Πέιν, με πρωταγωνιστές τον Ματ Ντέιμον και την Κρίστεν Γουίγκ, σε μια λαμπερή τελετή έναρξης.

Στο κόκκινο χαλί του Lido αναμένεται να περπατήσουν ηθοποιοί, σκηνοθέτες, μοντέλα, σεναριογράφοι, κριτικοί τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Αμερική, χολιγουντιανές παραγωγές, πολυαναμενόμενες ταινίες γνωστών δημιουργών και τολμηρές ανεξάρτητες συμμετοχές.

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τα φλας των φωτογραφικών φακών δεν θα μπορούσαν να μην στρέφονται στις πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Τρεις από αυτές απασχολούν ήδη χάρη στις εντυπωσιακές στιλιστικές τους επιλογές μέσα από τις οποίες τιμούν τον Ελβετικό οίκο Chopard.

Το μοντέλο από την Βραζιλία Izabel Goulart έδωσε το «παρών» στο κόκκινο χαλί φορώντας μια κομψή τουαλέτα που έφερε την υπογραφή του brand Alberta Ferretti, την οποία συνδύασε με ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την High Jewelry Collection  με διαμάντια (26.10 καράτια), του οίκου Chopard.

Το μοντέλο από την Ιταλία Bianca Balti επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα των Dolce & Gabbana κι έλαμπε με ένα κολιέ από λευκό ‘Fairmined’ χρυσό 18 καρατίων από την  Green Carpet Collection  με διαμάντια πουάρ (43.11 καράτια) του οίκου Chopard. Ολα τα διαμάντια προέρχονται από έναν παραγωγό πού είναι πιστοποιημένο μέλος του RJC.

To μοντέλο από την Βραζιλία  Isabeli Fontana φόρεσε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που έφερε την υπογραφή του brand Alberta Ferretti και την εμφάνιση της ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την  High Jewelry Collection  με ζαφείρια πουάρ (69.82 καράτια), διαμάντια (3.24 καράτια) και ζαφείρια (1.95 καράτια) από τον οίκο Chopard.

H Izabel Goulart εντοπίσθηκε να φοράει Chopard πριν από την Τελετή Εναρξης του 74ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας. Η Βραζιλιάνα  Izabel Goulart  εντοπίσθηκε να φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την Copacabana Collection  με ρουμπελλίτες (58.3 καράτια), ιολίτες (35.6 καράτια) και διαμάντια.

TAGS