Το νέο τσαντάκι του Alexander Wang μοιάζει, όντως, σαν να κρατάς ένα πάκο από χρήματα | 0 bovary.gr
Το νέο τσαντάκι του Alexander Wang μοιάζει, όντως, σαν να κρατάς ένα πάκο από χρήματα | 0 bovary.gr
03|09|2017 12:00
SHARE
ALEXANDER WANG

Το νέο τσαντάκι του Alexander Wang μοιάζει, όντως, σαν να κρατάς ένα πάκο από χρήματα


Ο Alexander Wang σχεδίασε ένα από τα πιο επιδεικτικά αξεσουάρ. 

Θα κρατούσατε ποτέ ένα τέτοιο τσαντάκι; Και αν ναι, με τι outfit θα το συνοδεύατε;

Γνωστός για την street style προσέγγιση του στη μόδα και τα πρωτοποριακά του κομμάτια ο Alexander Wang είναι ο σχεδιάστής που αγαπά να παίζει με τα όρια και να ξεπερνά.

Αυτή τη φορά, εντυπωσίασε με το καινούριο σχέδιο clutch που ανέβηκε στο λογαριασμό του brand Judith Leiber πριν από λίγες ώρες. 

Τι πάει να πει Judith Leiber; Πρόκειται για μια αμερικανίδα σχεδιάστρια, αυθεντία στα πολυτελή clutches ή αλλιώς minaudieres, με την οποία συνεργάστηκε ο ανατρεπτικός designer για να σχεδιάσει το τσαντάκι (clutch) που μοιάζει με δεσμίδα από δολάρια.
 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό το clutch είναι όντως «όλα τα λεφτά» αφου για να το αγοράσει κανείς χρειάζεται να έχει πολλά παραπάνω από 100 δολάρια. Για την ακρίβεια, 4,995.    

Ο λόγος που η τιμή του αγγίζει αυτό το ύψος είναι επειδή αποτελείται από 10,263 κρύσταλλα Swarofski ενώ συνοδεύεται από ένα πραγματικό βιομηχανικό λαστιχάκι (αυτό που βλέπετε να έχει στη μέση) ενώ ο αριθμός των «αντιτύπων» του δε θα ξεπεράσει τα 20 (αυτό θα πει limited edition!). 

 

 

Θα το δούμε και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που θα λάβει χώρα σε μια περίπου εβδομάδα (ξεκινάει στις 7/9), όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία του με την Judith Leiber για τη συλλογή Άνοιξη 2018 και η οποία -για όσους ενδιαφέρεστε- θα ειναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο στα καταστήματα της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, αλλά και στο alexanderwang.com.