Instagram/ charlottegrahamreed
Instagram/ charlottegrahamreed
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΛ ΓΟΝΕΙΣ

Τι φορούν οι πιο μοδάτοι μπόμπιρες (και οι μαμάδες τους) την πρώτη μέρα στο σχολείο


Εφτασε ο καιρός που θ’ ακουστεί το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς και οι μικροί μπόμπιρες θα καθίσουν στα θρανία.

Τα πρωτάκια φυσικά έχουν την τιμητική τους και οι περήφανες μαμάδες έχουν ποστάρει στο προφίλ τους στο Instagram τις όμορφες φατσούλες τους!

Κάποια φοράνε την στολή τους και άλλα έχουν επιλέξει το αγαπημένο τους μπλουζάκι, κάτι που αγόρασαν στις διακοπές, ένα αγαπημένο ρολόι κλπ. για να νιώθουν ασφάλεια σε μια τόσο δύσκολη και αγχωτική μέρα.

Άλλωστε οι ψυχολόγοι προτείνουν στους γονείς να επιτρέπουν στα παιδιά να φορέσουν αυτό που θέλουν τις πρώτες μέρες του σχολείου, που αποτελεί κάτι νέο και άγνωστο για εκείνα, έτσι ώστε ο φόβος και η ανασφάλεια να λείπουν από το νέο τους ξεκίνημα

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα τους στο σχολείο. 














Μια διάσημη μαμά και fashion icon, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν παρέλειψε να συνοδεύσει τις δίδυμες κόρες της την πρώτη μέρα τους στο σχολείο και να είναι στο πλευρό τους!

Χθες ξεκίνησαν τα σχολεία στη Νέα Υόρκη και όπως για όλα τα παιδιά έτσι και για τις δίδυμες Τάμπιθα και Λορέττα ξεκινάει μία νέα καθημερινότητα!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν παρούσα στην τόσο σημαντική ημέρα των κοριτσιών της και φυσικά απαθανάτισε την στιγμή στο προφίλ της στο Instagram. 

Instagram/ sarahjessicaparker
Instagram/ sarahjessicaparker