Ap Images
Ap Images
12|09|2017 21:30
SHARE
NYFW

10 τσάντες που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Eκκεντρικές, ευφάνταστες, σε έντονα χρώματα, κάποιες σε κλασική και διαχρονική γραμμή και απόχρωση, άλλες υπερμεγέθεις ή μικροσκοπικές.

Οι τσάντες που πρότειναν μεγάλοι οίκοι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έχουν ενδιαφέρον. Οι τάσεις στις τσάντες της άνοιξης που μας έρχεται πρωτοτυπούν: κάθε τσάντα μοιάζει να είναι μια μοναδική δημιουργία που πάει το στιλ πολλά βήματα παρακάτω.

Η τσάντα, εδώ, παρασύρει το οutfit στο δικό της ρυθμό, δεν είναι απλά μια λεπτομέρειά του: είναι ένα κομμάτι-πρόταση, με μοναδικό χαρακτήρα. Η must have τσάντα ορίζεται διαφορετικά για κάθε γυναίκα: είναι σύμφωνη με τις ανάγκες της και τον χαρακτήρα της εμφάνισής της. Γι’αυτό και δεν θα ήταν εύστοχο να ορίσουμε το στιλ της που έχει πολλαπλές εκδοχές.

Αν οι τσάντες και τα αξεσουάρ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είχαν ένα μήνυμα είναι αυτό: ότι τελικά η μόδα αλλάζει συνεχώς κανόνες και αν θες να την ακολουθήσεις πρέπει πρώτα να ορίσεις το δικό σου στιλ.

Είναι η στιγμή να αφήσουμε την φαντασία να γίνει όχημα για απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς. 

Οι προτάσεις που ακολουθούν και πέρασαν από την πασαρέλα τις προηγούμενες ημέρες μας παροτρύνουν να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να πειραματιστεί... 

1) ZIMMERMANN

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

2) Creatures of the Wind

3) Helmut Lang

4) Oscar De la Renta

5) Jeremy Scott

6) Victoria Beckham

7) Alexander Wang

8) Alexander Wang

9) Calvin Klein

10) Tibi

Φωτογραφίες: AP Images - Getty Images / Ideal Image