Falconeri: Μέσα στο απίθανο fashion show του ιταλικού brand | 0 bovary.gr
Falconeri: Μέσα στο απίθανο fashion show του ιταλικού brand | 0 bovary.gr
19|09|2017 13:51
SHARE
FALCONERI

Falconeri: Μέσα στο απίθανο fashion show του ιταλικού brand


Falconeri, το brand που εξειδικεύεται στη μπλούζα από κασμίρι και φυσικές ίνες, για εκείνη & εκείνον, παρουσίασε τη νέα συλλογή Fall/Winter 2017-18 με ένα fashion show που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στη Βερόνα.

Στην πασαρέλα περπάτησαν top models επιδεικνύοντας το μοναδικό στυλ Falconeri και τη νέα συλλογή της σεζόν που έρχεται. Το catwalk ήταν ουσιαστικά το εσωτερικό ενός σκηνικού που παρέπεμπε στο περιβάλλον όπου παράγονται τα προϊόντα στο Avio, εκεί που χτυπά η καρδιά του brand Falconeri. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας με την οποία παράγεται η μπλούζα.
Οι εγκαταστάσεις παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ταυτότητα του Falconeri, ένα brand που επανασυστήθηκε αφού αγοράστηκε το 2009 από το Gruppo Calzedonia. Ήταν το 2013 που αποφασίστηκε η παραγωγή να γίνεται αποκλειστικά στην Ιταλία, όπου εξειδικευμένα χέρια μετατρέπουν τις ίνες σε ρούχα με ιδιαίτερες πλέξεις και παράλληλα ειδικές τεχνολογίες επιτρέπουν να δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε το προϊόν είναι 100% ιταλικό.

Από το 2014 στις εγκαταστάσεις του Avio έγινε εισαγωγή της περίφημης τεχνολογίας SHIMA WHOLE GARMENT με την οποία μπορείς να πλέξεις ένα ρούχο χωρίς καθόλου ραφές. Το brand προμηθεύεται κασμίρ κατευθείαν από την Inner Mongolia ενώ πέτυχε να φτιάξει ένα μοναδικό και πρωτότυπο σύστημα παραγωγής. 

Περισσότεροι από 350 υπάλληλοι εργάζονται σε διάφορους τομείς στο Avio, εκτός από το προσωπικό καταστημάτων – σήμερα υπάρχουν περίπου 100 καταστήματα σε στρατηγικά σημεία στην Ιταλία και Ευρώπη. 

Η Giulia Sartini και ο Pierangelo Fenzi κρατούν τα ηνία του creative team για τις συλλογές Γυναίκα κι Άντρας, αντίστοιχα, μία μοναδική σχεδιαστική ομάδα που απαρτίζεται από νεαρά ταλέντα κάτω των 30 ετών.

Πρωταγωνιστές, χωρίς αμφιβολία, παραμένουν τα ρούχα με τη μπλούζα να κατέχει τον κυρίαρχο ρόλο ανάμεσά τους. 


Η νέα συλλογή τοποθετεί στην κορυφή, περισσότερο από ποτέ, την ποιότητα των ινών και παντρεύει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, την απλότητα και την αγάπη στη λεπτομέρεια, διατηρώντας ωστόσο προσιτές τιμές. 
Αυτές είναι οι αξίες στις οποίες βασίζεται η ιστορία και η επιτυχία της υπογραφής Falconeri. Ανακαλύψτε τες!

TAGS