Nέα, σκοτεινή και έντονη συλλογή του οίκου Molton Brown | 0 bovary.gr
Nέα, σκοτεινή και έντονη συλλογή του οίκου Molton Brown | 0 bovary.gr
22|09|2017 15:16
SHARE
RUSSIAN LEATHER

Nέα, σκοτεινή και έντονη συλλογή του οίκου Molton Brown


Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου του οίκου Molton Brown «πυροδοτούν» τα πνεύματα με τη νέα, σκοτεινή και έντονη συλλογή Russian Leather Collection.

Αυτό το ιδιαίτερο άρωμα είναι μια οσφρητική αποτύπωση της τέχνης των παλαιότερων εργαστηρίων επεξεργασίας δέρματος, που ασκείται πλέον σε μερικά απομακρυσμένα χωριά, σκαρφαλωμένα στους πρόποδες δασών.

Ο οίκος Molton Brown μιμείται την περίπλοκη χειροτεχνία και μαλακώνει παλαιωμένο δέρμα με φρέσκο έλαιο πεύκου από τη Σιβηρία και σταγόνες από λάδι ξύλου cade - ένας τρόπος έκφρασης άγριου σαρκικού αισθησιασμού.

Αυτό, γίνεται ακόμα πιο βαθύ από το ρητινώδες έλαιο σημύδας. Ενα συστατικό που χρησιμοποιείται από το 17ο αιώνα για να διαβρέχει το ρωσικό δέρμα, δίνοντάς του μια μοναδική ανθεκτικότητα και ένα άρωμα που εφαρμόζεται σε μπότες, βαλίτσες και τη βιβλιοδεσία.

Ο Loïc Bisceglie, Master Perfumer, Takasago δήλωσε σχετικά: «Φανταζόμουν μια ρωγμή στο λυκόφως, όπου έντονες, ξυλώδεις, δερματοειδείς νότες που σιγοκαίγονται, συγκρούονται με το έντονο πεύκο του Σιβηριακού δάσους».

Η Ambery vetiver αγκαλιάζει δυνατά, το απαιτητικό μαύρο δέρμα που καλύπτεται με το εκλεπτυσμένο cade, αφήνοντας μια αξέχαστη αίσθηση της ρωσικής ερημιάς».

Φτιαγμένα με αινιγματικές, ισχυρές νότες το eau de toilette και τα bath & shower gel, δημιουργούν μια επιβλητική αρωματική τελετή για μακρές, ενδιαφέρουσες νύχτες. Τοποθετημένα σε γυαλί με λυγαριά, τα κεριά δημιουργούν στο σπίτι μια αληθινή ατμόσφαιρα από βαθύ μυστήριο.

Η συλλογή περιλαμβάνει: Bath & Shower Gel, Eau de Toilette, Single Wick Candle και Three Wick Candle.