Flush Royal: Φιγούρες και floral στο σόου των Dolce & Gabbana | 0 bovary.gr
Flush Royal: Φιγούρες και floral στο σόου των Dolce & Gabbana | 0 bovary.gr
24|09|2017 21:00
SHARE
DOLCE & GABBANA

Flush Royal: Φιγούρες και floral στο σόου των Dolce & Gabbana


Αν μια λέξη μπορούσε να χαρακτηρίσει το σόου του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου είναι η λέξη «θεαματικό».

Ενας παθιασμένος «χορός» από prints, glitter, φτερά και λάμψη στο catwalk παρέσυρε όσους είχαν την μοναδική ευκαιρία να το απολαύσουν.

Μια ορμητική «θύελλα» μαύρων, διάφανων φορεμάτων ήταν αρκετή για να γεμίσει με πάθος το catwalk. 

Τα ψυχεδελικά prints της τράπουλας ήταν επίσης ένα ακόμα μοτίβο του μεγαλειώδους fashion show.

Η «Queen of Hearts» ή αλλιώς «ντάμα κούπα» έγινε print. Food prints (λάχανα, καρότα, μπιζέλια και μπισκότα «έντυσαν» τις δημιουργίες), ρίγες, πολύχρωμα φτερά και τούλι, παγιέτες και πούλιες, τιάρες, αστραφτερά φορέματα, κεντήματα, σουρεαλιστικά statement γυαλιά.  Τα floral prints πήγαν σε άλλο επίπεδο. 

To τέλος του μινιμαλισμού, η αποθέωση του μαξιμαλισμού, του mix n’match και του color blocking.

106 διαφορετικές εμφανίσεις πέρασαν από το catwalk δημιουργώντας ένα αισθητικό υπερθέαμα. Μια collection «κεντημένη» με extravagant λεπτομέρειες που άφηναν ελεύθερη την φαντασία να δημιουργήσει εικόνες. Μια επίδειξη- χρωματική πανδασία με τα prints να γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. 

Ο οίκος θέλησε να δημιουργήσει ένα show που έδειξε για μια ακόμα φορά ότι κινείται σε ένα αυτόνομο αισθητικό σύμπαν, όπου η μονοτονία δεν μπορεί να έχει θέση. Απόλυτος κυρίαρχος ο μαξιμαλισμός. Less is bore. Η επέλαση των prints.