Calzedonia AW 2017-18: Τα αξεσουάρ είναι τα key pieces  | 0 bovary.gr
Calzedonia AW 2017-18: Τα αξεσουάρ είναι τα key pieces | 0 bovary.gr
27|09|2017 13:29
SHARE
CALZEDONIA AW 2017-8

Calzedonia AW 2017-18: Τα αξεσουάρ είναι τα key pieces


Τα αξεσουάρ είναι τα key pieces, οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Φιόγκοι, pompoms, γκλίτερ, χρώματα. Όλες οι τελευταίες τάσεις είναι εδώ.

Η νέα συλλογή Autumn/Winter της Calzedonia εστιάζει στα αξεσουάρ και την αυθεντικότητα που χαρίζουν με τις μεγαλύτερες τάσεις να αποκαλύπτονται στα καλσόν, τις κάλτσες και τα κολάν.

Τώρα ακόμα περισσότερο από ποτέ πιο εκθαμβωτικά και easy to wear κομμάτια που υπογραμμίζουν όλα τα στυλ footwear, από τα τελευταία trends σε sneakers μέχρι εκείνα με τις κομψές στρογγυλές μύτες.

Οι φιόγκοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο – με σατέν, βελούδο ή γκλίτερ – μαζί με pompoms και απλίκες. Λεπτομέρειες με παιχνιδιάρικα χρώματα σε μαύρο φόντο.

 

“Μust-have” της σεζόν παραμένει το δίχτυ, είτε φορεμένο κάτω από σκισμένα τζιν με sneakers για ένα πιο νεανικό look, είτε μόνο του ως σύμβολο ενός διαχρονικού θηλυκού στυλ. Τέλος, για πιο sporty look το δίχτυ μιξάρεται με ριγέ patterns.


Λάμψεις. Η λέξη κλειδί για την Calzedonia αυτή τη σεζόν Autumn/Winter. Το γκλίτερ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι λαμπερή το χειμώνα που έρχεται: glittery δίχτυα, multi-colour, καλσόν και κάλτσες γεμάτες γκλίτερ αλλά και lurex δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στα καλσόν και κολάν.

Για ένα πιο ασυνήθιστο και παιχνιδιάρικο look, η Calzedonia παρουσιάζει την Disney capsule collection όπου η διαχρονική Minnie – ένα πραγματικό fashion icon – και ο Mickey Mouse, φιγουράρουν σε κάλτσες, καλσόν και τζιν που διαθέτουν χιούμορ. Ακόμα και τα παιδιά έχουν τη δική τους “Mini-me” εκδοχή, με κάποια σχέδια διαθέσιμα και για γονείς/παιδιά.

Για την Autumn/Winter 17/18 Collection, η Calzedonia λανσάρει μία αποκλειστική “Special Edition” που αποτελείται από 6 καλσόν και μία επιλογή από κάλτσες. Η ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία ενισχύει την χειροποίητη και μοναδική αίσθηση που αποπνέει η συγκεκριμένη σειρά.

 

Για τα New Year look η σειρά “Party” θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Νοέμβρη. Μια συλλογή από καλσόν όπου πρωταγωνιστεί το Lurex, οι παγιέτες και τα λαμπερά απλικέ στοιχεία.