Το 69χρονο μοντέλο και μητέρα του Ελον Μασκ της Τέσλα έγινε το πρόσωπο της Cover Girl | 0 bovary.gr
Το 69χρονο μοντέλο και μητέρα του Ελον Μασκ της Τέσλα έγινε το πρόσωπο της Cover Girl | 0 bovary.gr
MEI ΜΑΣΚ

Το 69χρονο μοντέλο και μητέρα του Ελον Μασκ της Τέσλα έγινε το πρόσωπο της Cover Girl


Αφού κατέκτησε τις πασαρέλες στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η 69χρονη Μέι Μασκ ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως είναι το νέο πρόσωπο της Cover Girl. 

Η παρουσία της στην πασαρέλα της Νέας Υόρκης, επιβλητική. Η ίδια, ακαταμάχητα γοητευτική και ενθουσιασμένη που στα 69 της χρόνια συμμετέχει σε fashion shows. 

Η Μέι Μασκ έκανε τα media και τους συντάκτες μόδας να υποκλιθούν μπροστά της όταν περπάτησε στην πασαρέλα για το show Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 Concept Korea. 

Το 69χρονο μοντέλο και μητέρα του Eλον Μασκ, διευθύνοντος συμβούλου της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, την αξία της οποίας το «Forbes» τοποθετεί στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι άκρως ενθουσιασμένη καθώς μόλις χθες έγινε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Cover Girl. 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που λέω ότι είμαι επίσημα ένα COVER GIRL! Τα τρία παιδιά μου, τα δέκα εγγόνια μου και εγώ προσπαθήσαμε τόσο πολύ να το κρατήσουμε μυστικό μέχρι τη σημερινή μεγάλη ανακοίνωση. Ποιος θα περίμενε, μετά από τόσα χρόνια που θαυμάζω τα πανέμορφα μοντέλα της Cover Girl, ότι θα έρθει η σειρά μου να γίνω και 'γω μία από αυτές στα 69 μου;  Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάτε. Σ' ευχαριστώ COVER GIRL, που με συμπεριέλαβες στην ομάδα της διαφορετικότητας. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και ανυπομονώ να σας πάρω μαζί μου σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram. 

 

 

Apimages
Apimages

Η σειρήνα με τα ασημένια μαλλιά είναι στον κόσμο του μόντελινγκ από τα 15 της και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα: «Θα συνεχίσω να δουλεύω για πάντα, έως ότου σταματήσουν να με ζητούν» απαντάει όταν τη ρωτούν για τα μελλοντικά της σχέδια.

Η ζωή της είναι ξεχωριστή όσο και η ίδια. Μετανάστευσε, παιδάκι, μαζί με τους Καναδούς γονείς της στη Νότια Αφρική. Για δεκαετίες εργάστηκε ως διατροφολόγος.

Παντρεύτηκε τον μηχανικό Ερολ Μασκ και απέκτησε μαζί του τρία παιδιά: τον ιδιαίτερα γνωστό εφευρέτη-επιχειρηματία Ελον, τον Κίμπαλ, ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων «από το αγρόκτημα στο τραπέζι» και την Τόσκα που είναι σκηνοθέτης.

 

 

Μετά από εννιά χρόνια γάμου χώρισε με τον σύζυγό της. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν δύσκολα. Η Μέι επέστρεψε στον Καναδά, όπου σπούδασε ο Ελον. Της αρέσει να θυμάται τη ζωή σε ένα διαμέρισμα με νοίκι στο Τορόντο, με τρεις εφήβους.

Σήμερα, όμως, ζει στην Καλιφόρνια, κοντά στα τρία παιδιά της και τα δέκα εγγόνια της.

Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει γίνει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως η Vogue Korea, το Elle Quebec και το Time. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, η καριέρα της εκτοξεύθηκε όταν σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα πως θα συνέχιζα το μόντελινγκ στα 69», εξηγεί η Μέι Μασκ. «Στα 15, μου έλεγαν πως θα έχω τελειώσει μέχρι τα 18, που είναι και ο λόγος για τον οποίο διάβαζα τόσο σκληρά. Οσο μεγάλωνα, οι ατζέντηδες συνέχισαν να μου προτείνουν δουλειές σε πασαρέλες και περιοδικά και αργότερα τηλεοπτικές διαφημίσεις. Σταμάτησα να εκπλήσσομαι και αποφάσισα να συνεχίσω μέχρι να μην με ζητά κανείς. Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να πω πως ο κόσμος εκτιμά τις γυναίκες άνω των 65, και ότι σήμερα δουλεύω περισσότερο από ποτέ».