«Cashmere Ultralight» και «Μerino Light»: Ανακαλύψτε την λεπτότητα των νημάτων | 0 bovary.gr
«Cashmere Ultralight» και «Μerino Light»: Ανακαλύψτε την λεπτότητα των νημάτων | 0 bovary.gr
04|10|2017 15:50
SHARE
FALCONERI

«Cashmere Ultralight» και «Μerino Light»: Ανακαλύψτε την λεπτότητα των νημάτων


Aνακαλύψτε την λεπτότητα των νημάτων «Cashmere Ultralight» και «Μerino Light» της γυναικείας και αντρικής συλλογής Falconeri.

CASHMERE ULTRALIGHT. Μία υφαντική ίνα εξαιρετικής ποιότητας, που προέρχεται από τις κατσίκες της περιοχής του Κασμίρ, η οποία περιλαμβάνει μέρη της Ινδίας, Πακιστάν, Κίνας και της Μογγολίας.

Η απαλή, μεταξένια, βελούδινη αίσθηση προέρχεται από την περιστροφή του «duvet», το καλύτερο μέρος του υποστρώματος του ζώου.

Το Cashmere Ultralight έχει τις ίδιες ιδιότητες με το κλασικό cashmere αλλά είναι πολύ πιο λεπτό, ελαφρύ και έχει 10 φορές περισσότερη μονωτική ικανότητα από το μαλλί.

ΜERINO LIGHT. Εξαιρετική ποιότητα μαλλιού που προέρχεται από την προβιά της ομώνυμης φυλής προβάτων.

Διαφέρει από τις παραδοσιακές ποιότητες μαλλιού γιατί είναι λεπτότερο, έχει απαλή αίσθηση και χαρίζει άνεση πάνω στο δέρμα.

Οι ιδιαίτερα σγουρές ίνες είναι το μυστικό για τις γνωστές θερμομωνοτικές ιδιότητές του: διατηρεί καλύτερα την θερμότητα, προσφέροντας προστασία από το κρύο αλλά και από τις έντονα ζεστές θερμοκρασίες.

Σημείωση: Με αγορές σε επιλεγμένους κωδικούς Cashmere UltraLight και Merinos Light, από 5-14/10 η Falconeri σας προσφέρει το πιο χρήσιμο δώρο για την συντήρηση και την καλή κατάσταση των αγαπημένων σας ρούχων: ένα απορρυπαντικό 500 ml ειδικό για μάλλινες/κασμιρένιες υφές.