shutterstock
shutterstock
11|10|2017 16:15
SHARE
BIOTEN MULTICOLLAGEN

Είδες τις πρώτες ρυτίδες στον καθρέφτη; Το μυστικό για να τις «σβήσεις» αποτελεσματικά και οικονομικά


Ένα από τα πρώτα πράγματα που συνειδητοποιεί μια γυναίκα καθώς διανύει τη δεκαετία που αρχίζει με τον αριθμό «3» είναι ότι δεν θα έχει για πάντα τη νεανική όψη με την οποία είχε συνηθίσει να αντικρίζει το είδωλο της στον καθρέφτη. Κοντολογίς, και όπως θα λέγαμε και «επιστημονικά», καμία μας δεν έχει τον αγέραστο. 

Σημάδια, λεπτές γραμμές, αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες. Το να έρχεσαι αντιμέτωπη με τον χρόνο, έναν αντίπαλο που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να νικήσεις (παρά μόνο να καθυστερήσεις) δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Με τη δυσάρεστη συνειδητοποίηση ότι τελικά, δεν είμαι κάποια ξεχωριστή «Μπέντζαμιν Μπάτον» περίπτωση που ο χρόνος αντί να κυλάει προς τα εμπρός θα πηγαίνει προς τα πίσω (όπως ήθελα να πιστεύω μέχρι τις αρχές των -άντα μου), η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω κρέμα. Κρέμα είπα; Κρέμες εννοούσα. Έτσι, αν άνοιγε κανείς το ντουλαπάκι του μπάνιου μου πριν από λίγους μήνες θα αντίκριζε μια εικόνα που θα του προκαλούσε τουλάχιστον σύγχυση.

Δεκάδες συσκευασίες από κουτάκια και σωληνάρια που εξυπηρετούσαν διαφορετικές ώρες της ημέρας και διαφορετικούς σκοπούς. Άλλες ήταν ημέρας, άλλες νύχτας, άλλες ματιών, άλλες για γύρω από τα χείλη, άλλες για τις πρώτες γραμμές (ακόμα σκέφτομαι τη θλιβερή εικόνα και στεναχωριέμαι!).

Τις περισσότερες τις αγόραζα με ενθουσιασμό αντιστρόφως ανάλογο της αποτελεσματικότητας τους, μόνο και μόνο για να καταλάβω ότι δεν ήταν τίποτα άλλο πάρα από κρεμώδεις ουσίες που απλώς χάριζαν μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα όταν τις άπλωνα.

 

Στο μεταξύ, όσο περνούσαν οι εβδομάδες και οι μήνες, τόσο περισσότερο κολλούσα στο τζάμι του καθρέφτη για να παρατηρήσω τυχόν αλλαγές στο δέρμα μου. Εις μάτην. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και οι βαθιές γύρω από το στόμα ήταν έτοιμες να αποτυπωθούν κάθε φορά που γελούσα ή έπαιρνα κάποια έντονη έκφραση. 

Μετά από μερικούς μήνες, αρκετές ταμποναριστές επαλείψεις και μισοτελειωμένα βαζάκια, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναενδώσω σε «εύκολες λύσεις». Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο άνθρωπος -κλειδί. 

«Παιδί μου τι είναι όλα αυτά;», άκουσα την Ειρήνη να μου λέει μια μέρα βγαίνοντας από το μπάνιο του σπιτιού μου. «Α λες για τις κρέμες», της απάντησα. Μικρή παρένθεση: «Ειρήνη» ίσον η φίλη μου με το πιο όμορφο δέρμα που έχω δει σε γυναίκα πάνω από 35.

«Όλα αυτά είναι άχρηστα», είπε πίνοντας μια γενναιόδωρη γουλιά από τον καφέ της «Να δοκιμάσεις τo bioten αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα». Μιλούσε για τη νέα σειρά του bioten η οποία βασίζεται στο κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά πρωτεϊνικά συστατικά του ανώτερου στρώματος του δέρματος στο οποίο οφείλεται η απαλότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος.

Από την επόμενη κιόλας ημέρα, ξεφορτώθηκα τα περιττά προϊόντα από το ντουλαπάκι και το νεσεσέρ μου. To μόνο που κράτησα είναι τα τρία «βήματα» της σειράς bioten MultiCOLLAGEN που δρα, ουσιαστικά και στοχευμένα, κατά των ρυτίδων.

Η σειρά αποτελείται από την κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία SPF10 και IR & VL protection, την αντιρυτιδική κρέμα νύχτας και το συμπυκνωμένο αντιρυτιδικό ορό.

Τι συμβαίνει λοιπόν αφού χρησιμοποιήσετε συστηματικά τη νέα σειρά bioten MultiCOLLAGEN; Με μια λέξη; Θαύματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες συνέχισε να διαβάζεις! 

Έχουμε και λέμε: Εφαρμόζοντας σε καθαρό πρόσωπο την κρέμα ημέρας και νυχτός, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο λεία ενώ σε μόλις έξι ημέρες παρατηρείται μείωση στο βάθος των ρυτίδων (έως και 23%). Με την καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα του προσώπου πηγαίνει από το λαμπερό στο λαμπερότερο. Ολοκληρώνοντας ένα μήνα, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται έως 81%, το βάθος των ρυτίδων μειώνεται έως και 33% και οι λεπτές γραμμές εξομαλύνονται έως 81%. 

Ο αντιρυτιδικός ορός λειτουργεί ακόμα πιο στοχευμένα. Μετά από ένα μήνα χρήσης το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά αναδιαμορφωμένο κατά 85% με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται κατά 27% και τις λεπτές γραμμές να εξομαλύνονται έως 85% ενώ η σφριγηλότητα της επιδερμίδας αυξάνεται κατά 89%.

 

Που οφείλονται όμως τα ορατά αποτελέσματα της σειράς bioten MultiCOLLAGEN;

Η επιτυχία της βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό δύο βασικών συστατικών: το collagen restorer, ένα ισχυρό πεπτίδιο που γεμίζει το εσωτερικό των ρυτίδων κι έχει κερδίσει το βραβείο «25 Χρόνια Καινοτομίας» στην παγκόσμια έκθεση In-Cosmetics και το active natural collagen που βοηθά στην αποκατάσταση του κολλαγόνου του δέρματος, ενισχύοντας την ενυδάτωση και βελτιώνοντας την πληρότητά του.

Μάλιστα, πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα χωρίς parabens, παραφίνη και χρωστικές ουσίες ενώ ενδείκνυνται και για την περιοχή του λαιμού, αλλά και του ντεκολτέ. 

Ίσως να έχετε ακούσει ότι πρόκειται για τη σειρά περιποίησης προσώπου που προτείνει η Έλενα Παπαρίζου, ambassadress του bioten, δηλώνοντας εξίσου εντυπωσιασμένη από τα θεαματικά αποτελέσματα!

 

Κι επειδή η ομορφιά και η περιποίηση δεν πρέπει να κοστίζουν μια περιουσία για να έχουν αποτέλεσμα και τα τρία προϊόντα της σειράς κοστίζουν λιγότερα από 10 ευρώ το καθένα!

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα χρήσης, έχω πάψει να κάνω δεύτερες σκέψεις τις στιγμές που κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Όσο περισσότερο χρησιμοποιώ το biοten MultiCOLLAGEN, τόσο πιο νέα νιώθω. Κι αυτή η αίσθηση μόνο περισσότερα χαμόγελα και αυτοπεποίθηση μπορεί να σου χαρίσει. Με άλλα λόγια, τα δύο βασικά στοιχεία που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να νιώθει όμορφη!