Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες εμφανίσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμo, σύμφωνα με τα σούπερμοντελ | 0 bovary.gr
Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες εμφανίσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμo, σύμφωνα με τα σούπερμοντελ | 0 bovary.gr
12|10|2017 17:12
SHARE
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ

Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες εμφανίσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμo, σύμφωνα με τα σούπερμοντελ


Πριν από λίγες ημέρες, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Lili Claspe άφησε πίσω της την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε παρουσία καλών της φίλων στο Μαλιμπού.

Ανάμεσά τους, είδαμε τρία μοντέλα της Victoria’s Secret (τις Bregje Heinen, Jasmine Tookes and Romee Strijd) που με την ενδυματολογική τους επιλογή παρέδωσαν μαθήματα στιλ.

Αν είστε καλεσμένη σε γάμο, θέλετε αυτό που θα φορέσετε να είναι κομψό και να εντυπωσιάσει. Βασικό κριτήριο για την επιλογή σας θα πρέπει να είναι το προσωπικό σας στιλ.

Ο στόχος να μην περάσετε απαρατήρητη και να εντυπωσιάσετε μπορεί να οδηγήσει σε ασυγχώρητα στιλιστικά λάθη που μπορείτε να αποφύγετε.

Λάθος συνδυασμοί ή κραυγαλέες επιλογές πρέπει να πάνε στην άκρη, όταν μιλάμε για κομψότητα. Μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram, τα σούπερμοντελ μοιράστηκαν φωτογραφίες από τον γάμο της καλής τους φίλης. Οι επιλογές τους θα μπορούσαν να σας δώσουν ιδέες για το look που μπορείτε να υιοθετήσετε αν είστε κι εσείς καλεσμένες σε γάμο.

To μοντέλο Jasmine Tookes επέλεξε ένα halter maxi φόρεμα με φλόραλ prints (το μάξι φόρεμα με έντονα prints θα φορεθεί πολύ το φετινό φθινόπωρο).

H Bregje Heinen επέλεξε ένα από τα τοπ χρώματα της σεζόν: το millennial pink. Το millennial pink μίντι slip dress που επέλεξε μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια άκρως girly και κομψή επιλογή. Το συνδύασε με nude stiletto heel sandals και το ανέδειξε ακόμα περισσότερο.

H Romee Strijd επέλεξε ένα μακρυμάνικο army green φόρεμα με τσόκερ και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες με λουράκια.