Φωτογράφισε το Καλλιμάρμαρο και διάδωσε το μήνυμα της πρόληψης | 0 bovary.gr
Φωτογράφισε το Καλλιμάρμαρο και διάδωσε το μήνυμα της πρόληψης | 0 bovary.gr
17|10|2017 14:07
SHARE
ESTEE LAUDER

Φωτογράφισε το Καλλιμάρμαρο και διάδωσε το μήνυμα της πρόληψης


Στις 17 Οκτωβρίου 2017, το Παναθηναϊκό Στάδιο φωταγωγείται σε ροζ χρώμα και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας! 

Φωτογράφισέ το και διάδωσε και εσύ το μήνυμα της Πρόληψης και της Εγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, με την καλλιτεχνική σου λήψη!

Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων - Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 1992 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 1000 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 17 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την Αθήνα και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Εκείνη την ημέρα κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου Παναθηναϊκού Σταδίου στο Instagram με #PinkRibbon25Greece και #PinkRibbon25.

Είκοσι τυχεροί (20) ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο …«PINK» φωτογραφίες θα κερδίσουν:

Από ένα σετ περιποίησης και μακιγιάζ προϊόντων Estee Lauder (ορός προσώπου, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, μάσκαρα, κραγιόν, άρωμα)

Συμμετέχετε και εσείς στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού! Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση σώζουν Ζωές!

#PinkRibbon25Greece και #PinkRibbon25 ! Διαδώστε το!

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Φωτογράφισε το ροζ φωταγωγημένο Παναθηναϊκό Στάδιο… βάλε τη φαντασία σου και την καλλιτεχνική σου φύση!

2. Ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram public account σου!

3. Βάλε #PinkRibbon25Greece και #PinkRibbon25 στις φωτογραφίες που ανεβάζεις, διάδωσε το μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού και λάβε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

4. Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, επισκεφτείτε το www.bcacampaign.com

Για τους όρους του διαγωνισμού #PinkRibbon25Greece επισκεφθείτε το link: http://bit.ly/2xBgIKX