@Chanel
@Chanel
17|10|2017 19:00
SHARE
LOOK BY CHANEL

Με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας - Tilda Swinton και Caroline de Maigret στα Chanel


Tilda Swinton και Caroline de Maigret. Δύο εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους γυναίκες, στα Chanel, στο κόκκινο χαλί του 9ου Φεστιβάλ Lumière της Λυών. 

Μπορεί το στιλ τους να είναι εντελώς διαφορετικό ωστόσο και οι δυο κυρίες, τόσο η Tilda Swinton όσο και η Caroline de Maigret, επέλεξαν για αυτό το κόκκινο χαλί δημιουργίες από την περίφημη Cruise 2017/18 συλλογή της Chanel, με τις αρχαιοελληνικές αναφορές, τη συλλογή με την υπογραφή του θαυμαστή της Αρχαιότητας Karl Lagerfeld που επέδειξε για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα, το πνεύμα και τη γοητεία του γαλλικού οίκου. 

Τilda Swinton

H ηθοποιός Τilda Swinton, πρέσβειρα της Chanel, επέλεξε ένα μεταξωτό μπλε jumpsuit, σε ρευστή γραμμή με έντονα τα αρχαιοελληνικά στοιχεία. Τα μανίκια παραπέμπουν στην Αρχαία Ελλάδα, είναι ντραπέ, η μέση τονισμένη, ενώ το κάτω μέρος πλισέ. Οι πιέτες, εμπνευσμένες από τους αρχαίους κίονες, είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της εν λόγω συλλογής του Karl Lagerfeld, όπως και τα χρυσά κουμπιά, κάποια από τα οποία φέρουν πάνω τους χαραγμένες κουκουβάγιες, το μυθολογικό σύμβολο της σοφίας.

@Chanel
@Chanel

Caroline De Maigret 

H Caroline De Maigret πάλι, έλαμψε μέσα από ένα λευκό σακάκι από τη συλλογή Cruise 2017/18 της Chanel. Φτιαγμένο από τουίντ, το ύφασμα σύμβολο της Chanel, απλό, με ελαφρά τονισμένους ώμους διακοσμημένο με τα χρυσά κουμπιά με τις κουκουβάγιες.

Το λουκ ολοκλήρωνε μια κομψή τσάντα επίσης με την υπογραφή της Chanel

@Chanel