Shuttestock
Shuttestock
20|10|2017 11:30
SHARE
ANORAK

To casual chic πανωφόρι που θα αντικαταστήσει το leather jacket


Aν φτιάχναμε μια λίστα με τα κομμάτια που αντέχουν στο χρόνο και μπορούμε να κάνουμε με αυτά ανεξάντλητους συνδυασμούς, σίγουρα θέση σε αυτή τη λίστα θα είχε το jacket.

Το ευέλικτο πανωφόρι που από το τέλος του καλοκαιριού μέχρι τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες, μας συντροφεύει στις εμφανίσεις μας όλη μέρα.

Το leather jacket είναι μια επιλογή που έχει αντέξει στο χρόνο. Το νεανικό πανωφόρι που γενναιόδωρα μας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης και δυναμισμού, δεν θα φύγει από τη μόδα. Ομως, η τελευταία, αγαπά την αλλαγή, δίνει χώρο για νέους πειραματισμούς.

Ενα πανωφόρι που έχει συνδυαστεί με ένα καιρικό φαινόμενο... γίνεται το «στιλιστικό φαινόμενο» αυτής της σεζόν.

Στις Εβδομάδες Μόδας του Σεπτεμβρίου, η εκκεντρικότητα έκανε επέλαση. Ετσι, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι ένα αντιανεμικό, αδιάβροχο μπουφάν -που μπορεί να έχουμε συνδυάσει με την βροχερή περίοδο του χρόνου- έγινε it κομμάτι.

Η μόδα θέλει φέτος το anorak να γίνεται το «leather jacket» της σεζόν.

Το ναύλον ύφασμα αυτού του ρούχου χαρακτήρισε αρκετές δημιουργίες στα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Sporty chic εμφανίσεις όλη μέρα, με anorak σε εκρηκτικά χρώματα.

Το αδιάβροχο πανωφόρι, δείχνει το νέο του πρόσωπο. Είναι στιλάτο, δεν φοριέται μόνο όταν βρέχει, μπορεί να γίνει μέρος των εμφανίσεών μας από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τη βραδινή μας έξοδο.

To leather jacket, το bomber jacket, το trench coat δεν είναι ότι χάνουν τη θέση τους στην πρώτη γραμμή του στιλ, απλά ήρθε η στιγμή να έρθει να δούμε αλλιώς τα κομμάτια που είχαν πάντα συγκεκριμένη «ταυτότητα».